Η έλλειψη φορείου και το «κουβάλημα» από συμπαίκτες και αντιπάλους

0
479

Σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στα τοπικά πρωταθλήματα ανά την Ελλάδα, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο σαν εικόνα εν έτη 2022. Το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτελεί τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Τεγέας, Χρήστος Καραμπέτσος είχε έναν τραυματισμό, στη διάρκεια του ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ Τρίπολης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (11/09), με αποτέλεσμα λόγω της έλλειψης φορείου να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου στα χέρια από συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο συγκεκριμένος τραυματισμός αποδείχθηκε ανώδυνος, αλλά σε ένα σοβαρότερο περιστατικό πως θα γινόταν η μεταφορά του παίκτη εκτός αγωνιστικού χώρου; Για πολλούς η παρουσία ενός φορείου αποτελεί πολυτέλεια για ένα ματς τοπικού πρωταθλήματος, ενώ για άλλους όχι.

Το παρών κείμενο δεν έχει καμία διάθεση να επιρρίψει ευθύνες προς καμία κατεύθυνση, αλλά να προβληματίσει ως προς το γεγονός ότι λίγο-λίγο θα πρέπει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να οργανώνεται περισσότερα σε διάφορους τομείς, είτε από πλευράς σωματείων, είτε από πλευράς Ενώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here