Η ήττα του Δίωνα την τελευταία αγωνιστική «έστειλε» ήδη μια Μεσσηνιακή ομάδα στα τοπικά της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
268

Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως και οι περισσότερες Εθνικές κατηγορίες τη φετινή σεζόν λόγω της επικείμενης αναδιάρθρωσης της ΕΟΚ, κρίνονται εξαιρετικά απαιτητικά τουλάχιστον για όσες ομάδες θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Στη Γ’ Εθνική για παράδειγμα από τις δώδεκα ομάδες υποβιβάζονται οι έξι. Δηλαδή από τις οκτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν στα play-out, συνολικά οι έξι.

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας ως μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική από την Παναχαϊκή με την οποία ισοβάθμησε στην 4η θέση, αλλά λόγω του μειονεκτήματος στην ισοβαθμία περιορίστηκε στην 5η θέση και πλέον θα συμμετάσχει στη διαδικασία των play-out.

Καθ’ ότι οκτώ ομάδες θα παλέψουμε για δύο μόνο θέσεις οι οποίες εξασφαλίζουν παραμονή, το δεδομένο μετά από αυτή την εξέλιξη είναι ότι σίγουρα μια από τις τρεις Μεσσηνιακές ομάδες (Καλαμάτα ΣΚ, Καλαμάτα ’80, Δίωνας), δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Αυτή η εξέλιξη σε ότι αφορά την Α1 κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σημαίνει πλέον ότι σίγουρα οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας μετά από τα play-out θα υποβιβαστούν στην Α2 τοπική κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here