Η αγωνιστική παρουσία του ΠΟ Τρίπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα cross-country του Ρεθύμνου

0
156

Με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CROSS-COUNTRY SHORT TRACK και ELIMINATOR, που έλαβαν χώρα στο Ρέθυμνο 29 και 30 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων του 2021 για τους ποδηλάτες του Π.Ο.Τ.

Την πρώτη μέρα οι συνθήκες στο CROSS COUNTRY ήταν εξαιρετικά δυσχερείς, με συνεχή βροχή και απίστευτη λάσπη, σε μία κούρσα με πολλά τεχνικά κομμάτια και μεγάλο ανταγωνισμό. Παρ’ όλα αυτά 9ος τερμάτισε ο Γιώργος Μάγκλαρης στους εφήβους και οι παίδες του Π.Ο.Τ. έκανα μια εξαιρετική εμφάνιση με τον Αλέξη Μάγκλαρη στην 24η θέση και τους Κωστή Τσετσώνη και Δημήτρη Οικονόμου στην 31η και 32η θέση αντίστοιχα.

Την Κυριακή το αγώνισμα του ΕΛΙΜΙΝΑΤΟΡ προσέφερε καταπληκτικό θέαμα στους παρευρισκόμενους, αφού εξελίχθηκε πάνω στην εξωτική παραλία του Ρεθύμνου σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα των 1.600μ πάνω στην άμμο, με γέφυρες, τεχνικά και φυσικά εμπόδια και μουσική υπόκρουση από πεντοζάλι.

Ο Μάγκλαρης Αλέξης με χρόνο 2,38 στην αρχική κούρσα χρονομέτρου, προκρίθηκε στους 32 καλύτερους. Κέρδισε τις δύο επόμενες κόντρες αλλά δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά κατακτώντας την 12η θέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here