Η αγωνιστική παρουσία του ΤΦΣΤ Εύανδρος στο Κύπελλο Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα

0
342

Οι διασυλλογικοί αγώνες σκοποβολής αεροβόλων όπλων «Κύπελλο Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα» πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το περασμένο Σαββατοκύριακο, 11-12/03/2023 στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Τρίπολης.

Ο ΤΦΣΤ Εύανδρος εκτός από το ότι διοργάνωσε με επιτυχία τους συγκεκριμένους αγώνες κερδίζοντας κατά γενική ομολογία από όλα τα συμμετέχοντα σωματεία και τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας τα εύσημα, έδωσε και δυναμική αγωνιστική παρουσία. Συγκεκριμένα ο Αρκαδικός σύλλογος είχε συνολικά 32 συμμετοχές σε διάφορα αγωνίσματα (αεροβόλο πιστόλι και αεροβόλο τουφέκι), καθώς επίσης και σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες (ανδρών, γυναικών, εφήβων, παίδων α’, παίδων β’ και κορασίδων β’).

Ο απολογισμός σε επίπεδο μεταλλίων ήταν συνολικά 2 αργυρά μετάλλια και 2 χάλκινα, ενώ συνολικά καλή ήταν η αγωνιστική παρουσία των νεαρών αθλητών/τριων που συμμετείχαν στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

Παρακάτω μπορεί κανείς να διαβάσει αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αθλητών/τριών του Αρκαδικού συλλόγου στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here