Η ΑΕΚ Τρίπολης «χαρίζει χαμόγελα» σε άτομα με αναπηρία

0
409

Μία ακόμη δράση υλοποιεί η ΑΕΚ Τρίπολης, αφού μετά από άμεση συνεννόηση με την ΠΟΜΑμεΑ Πελοποννήσου προχωρά στη συλλογή καπακίων για καλό σκοπό, καθώς μέσα από αυτή τη δράση θα εξασφαλιστούν κάποια χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες οικογενειών που έχουν άτομα με αναπηρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει:

«Σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία εθελοντισμού και προσφοράς συμμετέχει η ΑΕΚ Τρίπολης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου ”ΠΟΜΑμεΑΠΕΛ“.

Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, με την υπεύθυνη της δράσης, εκ μέρους της ΑΕΚ Τρίπολης, την Προπονήτρια του τμήματος τένις κα. Θεοδώρα Σταθούλη, ήρθαν σε άμεση συνεννόηση και συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Καραλή και τα μέλη της Π.ΟΜ.Α. με Α.ΠΕΛ εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο Παναρκαδικής συλλογής πλαστικών καπακίων για καλό σκοπό.

Ο Σύλλογος της ΑΕΚ Τρίπολης θερμός υποστηρικτής δράσεων, με στόχο την προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποφάσισε να ενισχύσει δυναμικά αυτόν τον όμορφο σκοπό και να στηρίξει με τον δικό του τρόπο τις οικογένειες που έχουν άτομα με αναπηρία και έχουν οικονομικές δυσκολίες.

Για αυτό το λόγο καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και όχι μόνο να συνδράμουν στην κίνηση μας συλλέγοντας πλαστικά καπάκια. Η δράση μας αυτή έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου 2023. Θα μας βρείτε καθημερινά από τις 17:00 – 22:00 στο ΔΑΚ Τρίπολης (Γήπεδα Τένις), όπου θα σας περιμένουμε για να χαρίσουμε χαμόγελα σε άτομα με αναπηρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here