Η αλλαγή στην Γ’ Εθνική που έχει προκαλέσει προβληματισμό και στο Σύλλογο Δρομέων

0
345

Μια αλλαγή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ειδικότερα στον 1ο όμιλο όπου ανήκει ο Σύλλογος Δρομέων και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Καλαμάτα ΣΚ και Δίων Κυπαρισσίας), η αλήθεια είναι ότι έχει προκαλέσει έναν προβληματισμό στους ανθρώπους της ομάδας της Τρίπολης.

Λίγες μέρες μετά την κατανομή των ομάδων Αττικής και Θεσσαλονίκης στους Ομίλους της Γ’ Εθνικής, υπήρξε μια αλλαγή στην οποία η ομάδα του ΑΟ Ερμιόνης από τον 1ο όμιλο, μετακινήθηκε στον 3ο όμιλο, αντί του ΓΣ Διαγόρα Ρόδου που μετακινείται στον 1ο όμιλο.

Έτσι πέρα από τις ομάδες της Κρήτης, Ηράκλειο ΟΑΑ και Εργοτέλη και ο ΓΣ Διαγόρας Ρόδου προστίθεται στη λίστα με τις ομάδες των οποίων οι έδρες απέχουν πολύ μακριά από την Αρκαδία. Οι Δρομείς κατά συνέπεια θα υποχρεωθούν τη νέα χρονιά να πραγματοποιήσουν όχι δύο τελικά αλλά τρία πολύωρα ταξίδια με καράβι ή αεροπορικώς με αυξημένους προϋπολογισμούς για τις συγκεκριμένες μετακινήσεις και διαμονές.

Το μπάτζετ έστω και κατά ένα μικρό ποσοστό συγκριτικά με τα έξοδα όλης της χρονιάς αυξάνεται και αυτό καλείται πέρα όλων των άλλων ζητημάτων και υποχρεώσεων να έχει υπόψη της και η διοίκηση των «κυανοκιτρίνων». Στις τάξεις του συλλόγου κατανοούν επίσης η υπόθεση παραμονή δεν θα είναι τη νέα σεζόν εύκολη υπόθεση, μετά την γνωστοποίηση από την ειδική προκήρυξη του πρωταθλήματος ότι από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής υποβιβάζονται πέντε ομάδες. Περισσότερες ομάδες από την περασμένη χρονιά, όταν στον όμιλο φέτος ο ομάδες θα είναι κατά τρεις λιγότερες συγκριτικά με πέρυσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here