Η ΑΛΜΑ Τρίπολης «έβαλε» στο προσκήνιο το Μηχανοκίνητο Αθλητισμό με το 1ο Motorsport Meetup

0
1702
ΦΩΤΟ: ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Ένα ξεχωριστό τριήμερο αφιερωμένο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, διοργάνωσε το διάστημα από 29/09 έως 01/10/2023, η Αυτοκινητιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Λ.Μ.Α.) Τρίπολης στην πλατεία Άρεως στην Αρκαδική πρωτεύουσα. Πρόκειται για το 1ο Motorsport Meetup στο οποίο πολλές ομάδες, λέσχες και άνθρωποι που ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, έδωσαν δυναμική παρουσία στην Τρίπολη.

Στη συγκεκριμένη τριήμερη δράση – εκδήλωση, δεν έλλειψαν διάφορα events, καθώς και κληρώσεις με πλούσια δώρα για τους παρευρισκόμενους. Στη διάρκεια του τριημέρου στο χώρο της εκδήλωσης παρουσία έδωσαν πολλά ξεχωριστά οχήματα και μηχανές, διαφόρων κατηγοριών, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το σημαντικό από αυτή τη δράση που διοργάνωσε η ΑΛΜΑ Τρίπολης, ήταν ότι στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς και η μεγάλη ανταπόκριση συμμετεχόντων αλλά και επισκεπτών, γεγονός που έβαλε στο προσκήνιο την Τρίπολη στον τομέα του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού. Άλλωστε θα πρέπει να συμβάλουν όλοι τοπικοί Φορείς, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Τρίπολης αλλά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, προκειμένου ο μηχανοκίνητος αθλητισμός να πάρει και πάλι τη θέση που του αξίζει στην περιοχή μας.

 

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης πλούσιων δώρων…

Με το κλείσιμο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση των πλούσιων δώρων που πρόσφεραν οι χορηγοί και υποστηρικτές της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της κλήρωσης έχουν ως εξής:

1. Γάντια ΜΑΝΤΑΣ – 4692
2. Αδιάβροχο μπουφάν – 3208
3. Κράνος ΜΤ – 1710
4. Κράνος pilot – 0889
5. Κράνος ΜΤ – 3686
6. Κράνος – 7859
7. Κράνος – 7313
8. Κλιματιστικό – 7630
9. Πατίνι – 1044
10. Ποδήλατο – 0554
11. Μηχανάκι – 5360

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: ΑΛΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here