Η αναζήτηση προπονητή σε ΑΕΚ Τρίπολης και η επιμονή Ερμή για «πρωταγωνιστική» πορεία

0
202

Τη Δευτέρα 10/06 ο Ερμής Μελιγούς ανακοίνωσε τον Κώστα Καλογιαννίδη για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου της Κυνουρίας. Κατά συνέπεια ο πρωτεργάτης αυτής της πορείας και ανόδου στην Γ’ Εθνική δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ Τρίπολης την επόμενη χρονιά. Αυτή η εξέλιξη λοιπόν δημιουργεί ακόμη ένα ενδιαφέρον «μέτωπο» που έχει να κάνει με το πρόσωπο που θα κληθεί να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Χωρίς βέβαια ακόμη να θεωρείται τίποτα δεδομένο η διοίκηση αναζητά τον κατάλληλο, περιλαμβάνοντας και κάποιους προπονητές που έχουν αναλάβει τον Παναρκαδικό στην Γ’ Εθνική τα τελευταία χρόνια και φυσικά Αρκαδικές ομάδες στο Α’ τοπικό με πρωταγωνιστική παρουσία. Δεν ξέρουμε πόσο γνωστό ήταν σε κάποιους ότι ο Καλογιαννίδης δεν προτίθεται την επόμενη χρονιά να κοουτσάρει στη Γ’ Εθνική και σε πόσους το είχε κατ’ ιδίαν αναφέρει, αλλά όσο να ναι η είδηση της συμφωνίας με τον Ερμή Μελιγούς τη χρονική στιγμή που έγινε δημιούργησε μια αίσθηση.

Πάντως αν θα μπορούσαμε να σχολιάζαμε την κίνηση του Ερμή να πείσει και να συμφωνήσει τον Κώστα Καλογιαννίδη, θα αναφέραμε ότι αποτελεί μια ουσιαστική ένδειξη ότι οι «βυσσινί» σκοπεύουν να συνεχίσουν την μεγάλη προσπάθεια μιας ανταγωνιστική παρουσίας στο πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας την επόμενη χρονιά, με στόχο να πρωταγωνιστήσουν. Κι αυτό στα δικά μας αυτιά σημαίνει διεκδίκηση του τίτλου! Πέρυσι παρά τις καλές μεταγραφές δεν τους βγήκε από τις πρώτες αγωνιστικές σχεδόν, αλλά οι άνθρωποι του Ερμή επιμένουν να πετύχουν ότι δεν πέτυχαν πέρυσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here