Η ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τον αγώνα του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ

0
163

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ το πρωί της Πέμπτης (16/02) για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα για την φάση στην οποία η Αρκαδική ομάδα ισοφάρισε σε 2-2. Μια ανακοίνωση στην οποία αναγνωρίζεται το λάθος των VAR και AVAR για την μη υπόδειξη οφ σάιντ.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, αναφέρει:

«Ο VAR manager και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θεωρούν σκόπιμο και αναγκαίο να διευκρινίσουν το περιστατικό στο 90+3’. Μετά από μια εις βάθος ανάλυση της κατάστασης είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξε λάθος από τον Βοηθό Διαιτητή κατά την κρίση του εάν ένας παίκτης βρισκόταν σε θέση οφσάιντ που είτε παρενέβαινε στο παιχνίδι είτε στον αντίπαλο.

Μετά από σκόπιμη απόκρουση του τερματοφύλακα, η μπάλα έφυγε προς τη σημαία του κόρνερ και το VAR/AVAR ερμήνευσε εσφαλμένα ότι σε αυτό το σημείο η ανάπτυξη επιθετικής προσπάθειας είχε τελειώσει.

Οι Διαιτητές του VAR και ο Βοηθός Διαιτητής ζητούν συγνώμη για τα λάθη τους κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης στιγμής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. έχει αποσύρει τους εμπλεκόμενους διαιτητές του αγώνα από τα επίσημα καθήκοντά τους και θα παραμείνουν στη διάθεση της επιτροπής.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here