Η ανακοίνωση του ΓΣ Αρκαδίας για την 5η θέση στο Φεστιβάλ Νεότητας και τον φετινό απολογισμό στις ρίψεις

0
279

Τη δική της ανακοίνωση εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας για την καλή παρουσία της Βαλεντίνας Δρακοπούλου στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νεότητας της Σλοβακίας με την 5η θέση στη Σφυροβολία, αλλά και τον εξαιρετικό απολογισμό στις ρίψεις τη φετινή σεζόν στον ανοιχτό στίβο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Αρκαδίας, αναφέρει:

«Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική περίοδος τόσο για την Βαλεντίνα Δρακοπούλου όσο και για τον Γ.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

Ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση όπου είχε καλύτερη βολή στα 58,60 μ. η Βαλεντίνα κατέλαβε την 5η θέση σε αυτή την  σημαντική διεθνή διοργάνωση (ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΟΤΗΤΑΣ) που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Banska Bystrica στη Slovakia.

Ο αγώνας της (σφυροβολία γυναικών) έγινε στις 28/7/2022 το απόγευμα και για μια ακόμα φορά με τα 58,60μ.  επέδειξε σπάνια σταθερότητα για την ηλικία της σε μεγάλες βολές  (μόλις 16 ετών είναι και του χρόνου στην κατηγορία Κ18).

Ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο για τον Σύλλογό μας, μια χρονιά όπου τρεις αθλητές μας Πανελληνιονίκες (εκτός της Βαλεντίνας και οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μαρίνα Μίχαλου) φόρεσαν την φανέλα με το Εθνόσημο κάνοντας μας ιδιαίτερα υπερήφανους

Μην ξεχνάμε και την Φωτεινή Βερβαινιώτη η οποία είναι η πιο μικρή αυτής της ομάδας μιας και είναι ακόμα ηλικιακά στην κατηγορία Κ16 αλλά παρόλα αυτά πέρα του ότι κέρδισε στη σφυροβολία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στον όμιλο της Πάτρας στη κατηγορία Κ16 τα πήγε περίφημα και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο όπου κατέλαβε την 6η θέση με την σπουδαία για την ηλικία της επίδοση 54,14 μ.

Πολλά συγχαρητήρια στην Βαλεντίνα στο Νίκο στην Μαρίνα στην Φωτεινή και  στον προπονητή τους Κώστα Δρακόπουλο.

Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών γιατί είναι δίπλα τους και δίπλα στον Σύλλογο σε αυτές τις προσπάθειες!!».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΣ Αρκαδίας η φετινή σεζόν στον ανοιχτό στίβο σε ότι αφορά το χώρο των ρίψεων εξελίχθηκε ιδανικά για το σύλλογο. Είχαμε μεγάλες επιδόσεις και το βασικότερο σημαντική εξέλιξη σε επίπεδο επιδόσεων για όλους τους αθλητές. Αποκορύφωμα η επίδοση της Φωτεινής Βερβαινιώτη η οποία στη Σφυροβολία στην κατηγορία Κ16, αποτέλεσε την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία Κ16 Πανελληνίως και αυτό δίνει υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα όμως αθλήτες/τριες όπως οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Βαλεντίνα Δρακοπούλου και Μαρίνα Μίχαλου, είχαν πέρα από τις εξαιρετικές διακρίσεις σε Πανελλαδικό επίπεδο, είχαν πολύ καλή παρουσία και σε διεθνείς αγώνες όπου συμμετείχαν με χρώματα της Εθνικής ομάδας, αποτελώντας αυτομάτως και μεγάλη επιτυχία για τον τοπικό κλασικό αθλητισμό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here