Η ανακοίνωση του Παναρκαδικού για τη σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

0
177

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο Παναρκαδικός την οποία υπογράφει ο νέος Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικόλαος Προύντζος, με την οποία γνωστοποιείται η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου μετά τη συγκρότησή του σε σώμα. Αναλυτικά το περιεχόμενο αυτής έχει ως εξής:

«Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε η χθεσινή (29/5/22) Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού Α.Ο. που πραγματοποιήθηκε παρουσία Δικαστικού αντιπροσώπου (Δικηγόρος Παναγιώτης Μπίρης) στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Μετά την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού της απερχόμενης Διοίκησης του Ηλία Καναβέτα ακολούθησαν οι διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. – που σύμφωνα με το νέο τροποποιημένο καταστατικό του Σωματείου – θα οδηγήσει την ιστορική ομάδα της Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια και μέχρι την 31η Ιουλίου του 2024.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη ομόφωνα ο Δημήτρης Λουκάς ο οποίος διηύθυνε τη διαδικασία. Μέσα σε κλίμα γενικής ομοφωνίας τα μέλη του Παναρκαδικού ψήφισαν τους εννέα υποψηφίους για το Δ.Σ. που έθεσαν υποψηφιότητα μαζί με τα αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Αμέσως μετά την εκλογή της νέας Διοίκησης τα εννέα εκλεγμένα μέλη προχώρησαν στη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα. Το νέο διοικητικό σχήμα του Παναρκαδικού είναι το εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Προύντζος Νικόλαος.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λουμπαρδιάς Στέλιος.
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Πάγκας Βαγγέλης.
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σωτηρόπουλος Τριαντάφυλλος.
ΤΑΜΙΑΣ: Μανδρώνης Κώστας.
ΕΦΟΡΟΣ: Παναγόπουλος Γρηγόρης.
ΜΕΛΗ: Παπάζογλου Ανδρέας, Αυδής Χάρης, Μουλόπουλος Γεώργιος.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: Σίδερης Δημήτριος, Τζανής Δημήτριος, Σίδερης Σάββας.
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Κωστόγιαννης Δημήτριος, Κοντογιάννης Νικόλαος, Μπουρτζουκλής Μάκης.
ΑΝ. ΜΕΛΗ Ε.Ε: Ζορμπαλάς Σταύρος του Γεωργίου (τραπεζικός), Βλάμης Ιωάννης.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here