Η ανακοίνωση του Πολύβιου για τα παιδικοεφηβικά τμήματα με αφορμή του φινάλε του α’ γύρου

0
318

Ο α’ γύρος των παιδικών-εφηβικών πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα και με αφορμή αυτό το γεγονός, η διοίκηση του Πολύβιου έκανε αναφορά και παράλληλα συνεχάρη την προσπάθεια των νεαρών αθλητών των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων της φετινής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ως σύλλογος συμμετέχουμε για 2η συνεχή σεζόν ταυτόχρονα στα 2 πρωταθλήματα. Οι στόχοι που έχουμε ως διοίκηση αλλά και οι προπονητές μας για τα τμήματα αυτά είναι οι αθλητές μας να εμπεδώσουν και να κάνουν «κτήμα» τους τα βασικά του αθλήματος και να δείχνουν βελτίωση σε αυτά όπως και γίνεται. Σε καμία περίπτωση ως σύλλογος στις ηλικίες αυτές δεν στεκόμαστε σε αποτελέσματα είτε αυτά είναι νίκες είτε ήττες.

Είμαστε περήφανοι που τα παιδιά αυτά είναι μέσα στο γήπεδο δείχνοντας όρεξη για δουλειά και βελτίωση. Οι αθλητές που συμμετέχουν στα τμήματα αυτά είναι: Κωτσόπουλος Νίκος, Αργυρόπουλος Στέφανος, Μιέστρι Ενέο, Μπράουσι Φαμπιάν, Σάλι Άγγελος, Διαμαντόπουλος Ηρακλής, Διαμαντόπουλος Νίκος, Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος, Ζαβαλιέρης Λεωνίδας, Αλεξάκης Αθανάσιος, Βαλτεσινιώτης Σωτήρης, Ρουμενοβ Σιλβιάν και Ζενελάι Ρενάτο.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here