Η ανακοίνωση του Προοδευτικού Συλλόγου Νεστάνης για το Ενωσιακό γήπεδο

0
191
ΦΩΤΟ: GOOGLE MAPS.

Οι εργασίες ολοκλήρωσης της α’ φάσης του έργων για την ολική ανακατασκευή του γηπέδου Νεστάνης σε Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μια α’ φάση που περιλαμβάνει τον πλήρη εκσυγχρονισμό του αγωνιστικού χώρου, της περίφραξης, αποστραγγιστικών έργων και φυσικά της τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα, αλλά και συστήματος ποτίσματος του αγωνιστικού χώρου.

Γι’ αυτή την εξέλιξη λοιπόν ο Προοδευτικός Σύλλογος Νεστάνης, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στο νέο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ

Ένα σημαντικό αθλητικό έργο, η ανακατασκευή του γηπέδου Nεστάνης υλοποιείται, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού, του Αρκαδικού ποδοσφαίρου και της τοπικής κοινωνίας του Π. Δήμου Μαντινείας

Επιτέλους μετά από χρόνια υποσχέσεων, με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της ΕΠΣ Αρκαδίας, των τοπικών φορέων και όλων που συνετέλεσαν σε αυτή την προσπάθεια γίνεται πράξη.

Το ενωσιακό γήπεδο της Νεστάνης θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι πνοής για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και ανάπτυξη για την τοπική μας κοινωνία.

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει την ΕΠΣ Αρκαδίας και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Σταύρο Γεωργόπουλο ο οποίος επέδειξε προσωπικό ζήλο και ενδιαφέρον για την κατασκευή του γηπέδου και φυσικά όλους που συνετέλεσαν και συνεργάστηκαν για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Η πρόοδος του έργου και η σύντομη αποπεράτωση του είναι το επιστέγασμα όλων των συντονισμένων και αδιάκοπων προσπαθειών για την δημιουργία νέου γηπέδου, που ξεκίνησε εδώ και έναν περίπου χρόνο., ούτως ώστε να λάβει σάρκα και οστά ο διακαείς πόθος όλων μας, να αποκτήσει η περιφέρεια μας ένα υπερσύγχρονο Γήπεδο, ένα έργο πνοής,που θα κοσμεί όχι μόνο το χωριό μας αλλά και να ανταποκρίνεται επάξια στις ανάγκες όλων των χρηστών του. Το υπερσύγχρονο αυτό γήπεδο θα αποτελέσει την νέα στέγη όχι μόνον για τις ομάδες της περιφέρειας αλλά και για την διεξαγωγή αγόνων και των μικρών Εθνικών ομάδων.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης των δημοτών μας και ακόμη ένα χώρο άθλησης. Αυτά τα έργα θα φέρουν περισσότερους νέους και νέες κοντά στον αθλητισμό και μακριά από τις κακοτοπιές της σημερινής κοινωνίας.

Εν τέλει η απόφαση του Συλλόγου μας (παρά τις λιγοστές τότε αντιρρήσεις) για την παραχώρηση του στην δικαιοδοσία της ΕΠΣΑ αποδεικνύεται ΣΟΦΗ!!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here