Η Αρκαδική παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 – Τέσσερα μετάλλια στην Πάτρα

0
313

Την Παρασκευή 01/07 και το Σάββατο 02/07 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου Κ16 σε διαφορετικούς ομίλους, εκ των οποίων και αυτός στην Πάτρα, όπου συμμετείχαν και αθλητές σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και που φυσικά εξασφάλισαν την πρόκρισή του με την επίτευξη των απαιτούμενων ορίων.

Για τον Αρκαδικό στίβο λοιπόν ο απολογισμός ήταν δύο χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό και ένα χάλκινο, γεγονός που αποτυπώνει την προσπάθεια που γίνεται στο χώρο και στις συγκεκριμένες ηλικίες. Ειδικότερα στο σε ότι αφορά τις θέσεις του βάθρου, η Φωτεινή Βερβαινιώτη του ΓΣ Αρκαδίας, κατάκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με βολή στα 49,68μ. Την 1η θέση κατέλαβε επίσης και ο Αλέξανδρος Μπουτσιάνης του ΓΣ Αρκαδίας στο αγώνισμα των 3000μ., με χρόνο στα 9’35’’95.

Τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέλαβε ο αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας, Χάρης Μπόκας στη Σφυροβολία με βολή στα 37,08μ., ενώ την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε ο αθλητής του ΓΣΜ Λύκαια, Κωνσταντίνος Μαρίνης στη Σφυροβολία με επίδοση στα 24,73μ.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι την 5η θέση κατέλαβε η Αριάδνη Ζαρμπαλά του ΓΣ Αρκαδίας στα 2000μ. με Φυσικά Εμπόδια με χρόνο 8’31’’14. Την 15η θέση τέλος κατέλαβε η ομάδα Σκυταλοδρομίας Κοριτσιών 4Χ80μ. του ΓΣΜ Λύκαια με επίδοση στα 48’’53, με τις αθλήτριες Μαρία Σταθούρου, Κωνσταντίνα Παλαβού, Αλεξία Ναστοπούλου και Μαριάννα Χρονοπούλου. Τέλος οι Αναστασία Καραλέκα και Χρήστος Λυμπερόπουλος του ΓΣ Αρκαδίας, στο Άλμα Επί Κοντώ, ήταν άτυχοι καθώς ήταν άκυροι στις προσπάθειές τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here