Η «βαρύνουσα» σημασία μιας αναμνηστικής φωτογραφίας

0
608

Την περασμένη Τετάρτη 8 Ιουλίου διεξήχθη στην Αρκαδική πρωτεύουσα και το ΔΑΚ Τρίπολης, το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», παρουσία σημαντικών ριπτών του Ελληνικού στίβου σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. Από τη συγκεκριμένη ημερίδα προς ικανοποίησή μας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Μανώλης Μανωλόπουλος, που αποτελεί μέρος της ιστορίας των ρίψεων στη χώρα μας αλλά και ο άνθρωπος που όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές αποτελεί τον οραματιστή αυτών των αγώνων.

Για τον ίδιο (και το αναφέρει σε κάθε ευκαιρία) είναι μεγάλη χαρά να βλέπει σ’ αυτούς τους αγώνες να συμμετέχουν σπουδαίοι Έλληνες ρίπτες. Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχει να θυμάται πολλές γενιές αθλητών! Από τα πρώτα χρόνια του Φεστιβάλ Ρίψεων ως προπονητής της Εθνικής ομάδας, ο κ. Μανώλης έχει για παράδειγμα να θυμάται την παρουσία πρωταθλητών όπως π.χ. ο αθλητής του Χρήστος Πολυχρονίου, που στη συνέχεια εξελίχθηκαν και αποτέλεσαν τους κορυφαίους πρωταθλητές. Πρωταθλητές που έρχονταν στην Τρίπολη για μεγάλες βολές στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για σπουδαίους αγώνες και διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

Μέχρι σήμερα που η νέα γενιά ριπτών νεαρής ηλικίας, αποδεικνύουν με τις επιδόσεις τους ότι αποτελούν τους συνεχιστές των Ελληνικών ρίψεων. Το νέο «αίμα» που τιμά με την παρουσία του αυτούς τους αγώνες και φυσικά τον κ. Μανώλη Μανωλόπουλο για την προσφορά του, όπως π.χ. ο γιός του Χρήστου Πολυχρονίου, Νίκος.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων την περασμένη Τετάρτη, ο εξαιρετικός Έλληνας προπονητής Κωστής Παπαμαρκάκης, πλησίασε τον Μανώλη Μανωλόπουλο και του ζήτησε να βγουν μια φωτογραφία με τον ίδιο και τους αθλητές του. Παιδιά με σπουδαία εξέλιξη, ταλέντο και πρωταθλητές που αποτελούν άξιοι συνεχιστές των παλαιότερων Ελλήνων πρωταθλητών μας!

Για τον κ. Μανωλόπουλο δεν θα μπορούσε να αποτελεί μεγάλη χαρά το γεγονός αυτό. Μια από τις αναμνηστικές φωτογραφίες με κάποιους από τους σπουδαιότερους νεαρούς πρωταθλητές στις ρίψεις που κάνουν μια απλή… αναμνηστική φωτογραφία να αποκτά ιδιαίτερα «βαρύνουσα» σημασία! Μια φωτογραφία γεμάτη, προσπάθεια, κόπους, θυσίες, αμέτρητα μέτρα βολών και επιτυχίες, σπουδαίες επιτυχίες των παλαιότερων και φυσικά της νέας γενιάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here