Η «δέσμευση» για το στόχο και οι υπογραφές των παικτών του Παναρκαδικού! (+φωτό)

0
382

Την περασμένη Κυριακή 31/03 η ομάδα του Παναρκαδικού αποτελεί γεγονός ότι πέτυχε μια «χρυσή» ισοπαλία στο Σχηματάρι επί της ιδιαίτερα ποιοτικής σε όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου ομάδας του ΑΟ Ύπατου και κάπως έτσι εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία! Ένα αποτέλεσμα που ήρθε σε ιδιαίτερα οριακό χρονικό σημείο, αφού τα περιθώρια για κατάκτηση βαθμού τις τελευταίες αγωνιστικές εξαιτίας της μεγάλης «μάχης» της Καλαμάτας και του Ασπροπύργου για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου (προσεχών αντιπάλων των «Αρκάδων»), στένευσαν επικίνδυνα.

Την ίδια ώρα ωστόσο και για την ακρίβεια σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας πριν το παιχνίδι όλοι οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στο ματς με τον ΑΟ Ύπατου στην κατάκτηση του βαθμού που χρειαζόταν η ομάδα προκειμένου να εξασφαλίσει το μεγάλο στόχο της χρονιάς. Όσο το ματς πλησίαζε το κίνητρο για ένα θετικό αποτέλεσμα γινόταν όλο και πιο ισχυρό και η αποφασιστικότητα υπερκάλυπτε την όποια πίεση και άγχος για την εξασφάλιση του αποτελέσματος…

 

Η «δέσμευση» των «πρασίνων» κατά την αναχώρηση της αποστολής…

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναρκαδικού για την Αττική και το κρισιμότατο εκτός έδρας ματς στο Σχηματάρι, οι παίκτες του «τριφυλλιού» και ο προπονητής προχώρησαν σε μια κίνηση με «καθαρά» συμβολικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα προκειμένου να εκφράσουν την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην ομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι προς τη διοίκηση για θετικό αποτέλεσμα, παρέδωσαν μια κατάσταση της ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της αποστολής αλλά και του προπονητή Θανάση Στάικου, στον Γενικό Αρχηγό του Παναρκαδικού Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, με τη «δέσμευση» ότι η ομάδα θα γυρίσει στην Τρίπολη χωρίς να χάσει το ματς!

Το μήνυμα στην κατάσταση που γράφτηκε στο κάτω μέρος με στυλό ανέφερε χαρακτηριστικά: «οι υπογραφές είναι για Χ2 στο Ύπατο», ενώ στο πάνω μέρος σε μια ακόμη λεπτομέρεια που υποδήλωνε μεγάλη αυτοπεποίθηση και όχι φόβο για το κρίσιμο ματς, ανέφερε χαρακτηριστικά τη φράση: «ΜΟΝΟ 2», υποδηλώνοντας ότι ο Παναρκαδικός πάει για νίκη. Την κατάσταση είναι χαρακτηριστικό ότι υπέγραψαν και ποδοσφαιριστές της ομάδας εκτός αποστολής που έδωσαν παρουσία και στήριξαν με την παρουσία τους στο Σχηματάρι, την προσπάθεια των συμπαικτών τους.

Η «δέσμευση» αυτή στην πράξη «κρατήθηκε» από τους παίκτες και τον προπονητή με τον Παναρκαδικό να επιστρέφει έστω με το ισόπαλο 1-1, αλλά αποτέλεσμα υπεραρκετό για να εξασφαλίσει τη μαθηματική παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία! Η κατάσταση αυτή που σας παρουσιάζει σήμερα το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» με δεδομένη την επίτευξη του μεγάλου και δύσκολου αυτού στόχου τηρουμένων των συνθηκών και αντιξοοτήτων σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αποκτά «συλλεκτική» αξία και θα αποτελεί κομμάτι μιας μικρής ιστορίας μέσα στην μακρόχρονη πορεία του Παναρκαδικού στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αρκαδίας και συνολικά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here