Η διατήρηση του «κορμού» και το τοπικό στοιχείο ζητούμενα στον Παναρκαδικό

0
127

Το όνομα του Βαγγέλη Ντίσιου πλέον έχει ακουστεί και διαβαστεί πολλές φορές τις τελευταίες ώρες ως ο νέος προπονητής του Παναρκαδικού, ακόμη και αν η ομάδα ακόμη έχει φροντίσει για την ώρα να μην ανακοινώσει τον νεοαποκτηθέντα προπονητή, μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Για τη φιλοσοφία του νέου τεχνικού που ως γνωστό έχει περάσει τα τελευταία χρόνια και από τον Αστέρα Τρίπολης ως συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη, θα έχουμε πιο ο ουσιαστική εικόνα τους αμέσως επόμενους μήνες.

Σε οργανωτικό επίπεδο ή καλύτερα σε επίπεδο σχεδιασμού και «χτισίματος» του Παναρκαδικού της νέας σεζόν φαίνεται ότι υπάρχει σύμπνοια τόσο του προπονητή όσο και της νέας διοίκησης για δύο βασικά ζητούμενα. Αφ’ ενός η διατήρηση του βασικού κορμού της περσινής χρονιάς και αφ’ εταίρου της προσπάθειας για επιστροφή στο σύλλογο ντόπιων ποδοσφαιριστών!

Όσον αφορά το πρώτο ζητούμενο, φαίνεται ότι η διοίκηση έχει προχωρήσει σε πολλές συζητήσεις τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να έχουν προκύψει συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που θα μείνουν και τη σεζόν 2020-21 στους «πρασίνους». Γεγονός σημαντικό προκειμένου ο βασικός κορμός το επόμενο διάστημα να πλαισιωθεί από ταλαντούχους και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα γίνεται μια προσπάθεια για επιστροφή στην ομάδα ή γενικότερα απόκτηση έμπειρων παικτών από την περιοχή, έτσι ώστε η ομάδα του «τριφυλλιού» να αποκτήσει και πάλι έντονο το τοπικό στοιχείο στο ρόστερ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα επιδιώκει την επιστροφή στην ομάδα ενός Τριπολίτη εμπειρότατου μέσου που έχει φορέσει τη φανέλα του Παναρκαδικού με ιδιαίτερη επιτυχία στις Εθνικές κατηγορίες. Κατά την άποψή μας πρόκειται για έναν παίκτη που αν συμφωνήσει στον Παναρκαδικό, πέρα από τον αγωνιστικό τομέα μόνο και μόνο η παρουσία του μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να δούμε επιστροφές και άλλων ικανών παικτών από την περιοχή στο «τριφύλλι»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here