Με ανακοίνωσή της Διευθύντριας αλλά και του Συλλόγου Διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης, εκφράζονται τα συγχαρητήρια τόσο στον μαθητή-αθλητή Αντισφαίρισης του σχολείου Θάνο Κακουρίδη, καθώς και την ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του 4ου ΓΕΛ Τρίπολης για τις διακρίσεις τους στα σχολικά πρωταθλήματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΓΕ.Λ. Τρίπολης συγχαίρουν:
α. τις μαθήτριες της ομάδας καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας Σιάμπου Αικατερίνη, Μπακοπούλου Γεωργία – Μαρία, Χατζηγιάννη Αρετή και Νικολαΐδη Χρύσα (από τη Γ’ Τάξη), Παπαζαφειροπούλου Ιωάννα και Μίχαλου Μαρίνα (από την Β’ Τάξη) και Νικήτα Ιφιγένεια και Ψυχογιού Κων/να (από την Α’ Τάξη) και
β. τον μαθητή μας Κακουρίδη Αθανάσιο της Α’ Τάξης, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (tennis) Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων Ελλάδος και Κύπρου το σχολ. έτους 2022-2023.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΑΝΝΑ ΖΕΡΒΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ».