Η δράση της ΕΟΚ στα σχολεία συνεχίστηκε και στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (+φωτό, vid)

0
397

Στα πλαίσια της ανάπτυξης του μπάσκετ η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συνεχίζει δράσεις σε σχολεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, με την παρουσία Ομοσπονδιακών και τοπικών προπονητών, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Το πρωί της Πέμπτης 04/11 η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ, να διαγωνιστούν μεταξύ τους και να διασκεδάσουν με ένα άθλημα που στη χώρα μας εκτός από δημοφιλές μας έχει χαρίσει κατά το παρελθόν σπουδαίες διακρίσεις.

Στην Τρίπολη βρέθηκαν οι προπονητές της Ομοσπονδίας, Τούλα Καλέντζου και Θωμάς Χαρμπαλής (αποτελεί και ο συντονιστής του προγράμματος) που μαζί τους τοπικούς προπονητές Θοδωρή Τσουκαλά και Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα παιδιά για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και να τους δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν.

Δεν έλλειψαν βέβαια και τα αναμνηστικά δώρα καθώς κάθε παιδί πήρε από ένα αναμνηστικό μπλουζάκι. Η μέρα ήταν εξαιρετική και επέτρεψε στα παιδιά να χαρούν ακόμη περισσότερο την εμπειρία αυτή. Αν μάλιστα έστω και ένα παιδί από αυτή τη δράση αγάπησε το μπάσκετ, εκφράζοντας την επιθυμία να ασχοληθεί περισσότερο ενεργά, αποτελεί επιτυχία γι’ αυτή τη δράση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Στον προαύλιο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης παρουσία έδωσαν ο Διευθυντής της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αρκαδίας κ. Φώτης Γκέσουρας, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Δημήτρης Μακαρούνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου κ. Σταύρος Κουκάκης. Όλοι χαιρέτησαν αυτή τη δράση, εκφράζοντας την υποστήριξή της, μέσα από τις τοποθετήσεις τους στα τοπικά ΜΜΕ.

Τη δράση αυτή που φέρνει πιο κοντά τα παιδιά σε τέτοιους είδους δραστηριότητες, κοντά στον αθλητισμό, χαιρέτησε και η Διευθύντρια του 11ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης κα Φωτεινή Βαρτζιώτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here