Η εκδήλωση βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν το 2023 από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου (+φωτό, vid)

0
897

Το απόγευμα του Σαββάτου (18/03) στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί και σκοπό έχει να βραβεύει αφ’ ενός τους καλύτερους αθλητές της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά τη διάρκεια της περασμένη σεζόν και αφ’ εταίρου ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον κλασικό αθλητισμό της Περιφέρειας, καθώς και στο έργο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου.

Παρουσία λοιπόν αρκετών αθλητών/τριών, φίλων, προπονητών και εκπροσώπων σωματείων της Περιφέρειας αλλά και φίλων του αθλήματος διεξήχθη η συγκεκριμένη εκδήλωση. Αισθητή η παρουσία και επίσημων προσώπων που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μεταξύ αυτών παρουσία έδωσαν οι Βουλευτές Αρκαδίας κ.κ. Κώστας Βλάσης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, οι Αντιδήμαρχοι κα Ελένη Καρούντζου και οι κ.κ. Δημήτρης Μακαρούνης και Θεόδωρος Καραλής. Επίσης παρουσία έδωσαν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος, ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Στην εκδήλωση έδωσαν παρουσία μεταξύ άλλων τα μέλη του ΔΣ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κα Παρασκευή Παχατουρίδου, κ. Γιάννης Μπόλλας, καθώς και το μέλος της ΕΟΕ κα Ξένια Αργειτάκη η οποία πάντα βρίσκεται κοντά στο στίβο της Αρκαδίας και της Περιφέρειας. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας και μέλη του ΔΣ, αλλά και ο τεχνικός σύμβουλός της τοπικής ΕΑΣ κ. Σπύρος Τρανταφυλλόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τις βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι Βουλευτές Αρκαδίας κ.κ. Βλάσης και Κωνσταντινόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, ο πρώην Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

Το συντονισμός και παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

 

Οι ειδικές βραβεύσεις της εκδήλωσης σε Πλέσσια και Θεοδωρόπουλο…

Το πρώτο μέρος των βραβεύσεων περιλάμβανε δύο ειδικές βραβεύσεις δύο ανθρώπων που έχουν προσφέρει στον τοπικό κλασικό αθλητισμό και ειδικότερα στον κλασικό αθλητισμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το πρώτο πρόσωπο που τιμήθηκε ήταν ο Κωνσταντίνος Πλέσσιας, ενώ το δεύτερο πρόσωπο ήταν ο Ανάργυρος (Άκης) Θεοδωρόπουλος.

Τον κ. Πλέσσια τιμήσε το μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κα Παρασκευή Παχατουρίδου, ενώ τον κ. Θεοδωρόπουλο τίμησε ο Πρόεδρος τα ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας. Σύντομο χαιρετισμό πραγματοποίησαν και τα δύο τιμώμενα πρόσωπα που αναφέρθηκαν στο έργο της τοπικής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ μην κρύβοντας τη χαρά και συγκίνηση για την βράβευσή τους.

 

Οι βραβεύσεις των αθλητών/τριών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περ. Πελοποννήσου…

Στο δεύτερο και κύριο μέρος των βραβεύσεων της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στους ίδιους του πρωταγωνιστές του κλασικού αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν με τους συλλόγους τους στα Πανελληνία πρωταθλήματα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» σας παρουσιάζει τα βιογραφικά όλων των αθλητών/τριων που διακρίθηκαν στη Σαββατιάτικη εκδήλωση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου:

 

ΓΣ ΛΥΚΑΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ:

■ ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Σφυροβόλος του ΓΣ Λύκαια Μεγαλόπολης που γυμνάζεται με την Ζούζουλα Αντιγόνη. Επίδοση 24.73 στο κ16 και 3η θέση.

 

ΑΠΟΕΛ:

■ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΕΛΕΓΡΗ | Είναι μαθήτρια της Α’ τάξης του ΓΕΛ Μολάων. Είναι ενεργός αθλήτρια του ΑΠΟΕΛ από την ηλικία των 11 ετών. Έχει διακρίσεις στα αγωνίσματα της σφαιροβολίας και δισκοβολίας με την κατάκτηση θέσεων στη τριάδα των μεταλλίων τόσο σε διασυλλογικά όσο και σε πανελλήνια πρωταθλήματα της κατηγορίας Κ16. Καλύτερη αθλητική χρονιά ήταν η 2021-2022 με την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην δισκοβολία αλλά και στην σφαιροβολία στον 3ο όμιλο του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ16.

 

ΑΣ ΣΙΣΥΦΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ:

■ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ | 6η θέση στο κ20 με επίδοση 50.29 στα 400μ. Αθλητής του ΑΣ ΣΥΣΙΦΟΣ Κορίνθου. Φοιτητής πλέον του ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Συμμετοχή με την εθνική ομάδα στην σκυτάλη 4Χ400μ στην ημερίδα “Δρόμεια 2022”.

 

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΣ ΣΠΑΡΤΗΣ:

■ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΣΣΟΝΝΥ | Είναι 18 χρονών μαθητής Τρίτης Λυκείου. Ζει και γυμνάζετε στην Σπάρτη. Από μικρός βρήκε την κλίση του στον κλασικό αθλητισμό και διακρίθηκε στο μήκος και στα εμπόδια. Μέχρι σήμερα έχει 3 χρυσά και ένα ασημένιο πανελλήνιο μετάλλιο στην κατηγορία Κ16, 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία κ18 ενώ το 2022 έπιασε το όριο και συμμετείχε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ18. Τέλος πέρσι βγήκε 1ος στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα και προκρίθηκε στην παγκόσμια Γυμνασιάδα. Γυμνάζεται με τον Καλομοίρη Μιχάλη και ανήκει στον Φιλαθλητικό Σπάρτης.

 

ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016:

■ ΜΠΟΥΛΛΑΡΙ ΑΝΤΡΙΑΝ | 3ος Νικητής στο κ20 με επίδοση 15’ 37’’ 64 στα 5000μ. Μαθητής της 3ης Λυκείου στο Λύκειο Καρδαμύλης. Από την Στούπα στην Καλαμάτα καθημερινά κάνει το δρομολόγιο 1 ώρας για την καθημερινή του προπόνηση και με ρεκόρ 8.51 και 15.37 στα 3000μ και 5000μ αντίστοιχα στοχεύει μια θέση στην εθνική ομάδα και στις διεθνείς διοργανώσεις. Προπονητής του Αντριάν είναι ο κ.Κουβαράς Κώστας και σύλλογός του ο ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016.

■ ΔΕΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΑ | Αθλήτρια του ΓΣ ΑΚΡΙΤΑΣ 2016. 2η στο κ16 στη Σφυροβολία με επίδοση 41,73. Μαθήτρια της 3ης γυμνασίου του 5ου γυμνασίου Καλαμάτας. Το κύριο αγώνισμα της είναι η ΣΦΥΡΑ και με προπονητή τον κ. Δρακόπουλο Κώστα στοχεύει για την φετινή χρονιά την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16 και το βάθρο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ18

■ ΠΕΤΕΙΝΑΡΗ ΙΩΑΝΝΑ | 3η νικήτρια σφυροβολίας στο κ16 με επίδοση 36.00μ. Ανήκει στον ΓΣ Ακρίτα 2016. Μαθήτρια της 3ης Γυμνασίου του 3ου Γυμνασίου Καλαμάτας με προπονητή τον κ. Δρακόπουλο Κώστα έχει ως στόχο να ανέβει ξανά στο βάθρο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κ16

 

ΓΣΦ ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ:

■ ΔΗΜΑ ΕΛΕΝΗ | Πανελληνιονίκης στο ακοντισμό με επίδοση 45,27 στο κ20. Επίσης ήταν 4η βαλκανικούς κ20 Ντενεζλί Τουρκίας. Αθλήτρια του Αριστέα Άργους και Προπονητής ο Κώστας Καμπόσος

■ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ | 4η θέση στα 200μ με επίδοση 25.59 στο κ18. Επίσης ήταν 3η στα 100μ στη Διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου. Αθλήτρια του Αριστέα Άργους και Προπονητής ο Κώστας Καμπόσος

■ ΧΑΣΑΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ | 3ος θέση στο κ16 στα 80μ. με επίδοση 9.61. Αριστέας Άργους ο σύλλογος του και Καμπόσος Κώστας ο προπονητής του.

■ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΙΩΝ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ | 3η θέση στη δισκοβολία στο κ16 με επίδοση 34.35μ. Αθλητής του Κώστα Καμπόσου και του Αριστέα Άργους.

 

ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ:

■ ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | 200 μέτρα σε 21’’23 και 2η θέση στο κ23 με προπονητή τον Βέργο Ευθύμιο και σύλλογο τον ΓΑΣ Σκάλας.

■ ΣΤΑΘΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ | Αθλήτρια του άλματος σε μήκος από τον ΓΑΣ Σκάλας που γυμνάζεται με τον Βέργο Ευθύμιο. 4η θέση και επίδοση 5.70μ στο κ18.

■ ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Επίσης προπονείται με τον Βέργο Ευθύμιο και ανήκει στον ΓΑΣ Σκάλας. Τετραπλούν το αγώνισμα, 14.86μ η επίδοση και 3η θέση στο κ16.

■ ΚΑΡΑΜΠΑΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ | Σε 10΄΄52 τα 80μ στον 3ο όμιλο του κ16 και 3η θέση για την ίδια, τον προπονητή της Βέργο Ευθύμιο και τον ΓΑΣ Σκάλας.

 

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ ΓΣ:

■ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ | Η Παγκορασίδα Δέσποινα Μαντζουράνη ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία τον αθλητισμό στις ακαδημίες του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου. Το 2022 αγωνίστηκε στα 80μ Εμπ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16 και κατέκτησε την 1η θέση με επίδοση 13”40. Προπονήτρια της είναι η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ανδρακάκου Αγγελική.

■ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ | ξεκίνησε ως αθλητής καλαθοσφαίρισης αλλά τελικά τον κέρδισε ο Κλασικός Αθλητισμός. Την περσινή χρονιά στο Πανελλήνιο Κ16 κατέκτησε την 1η θέση στα 80μ με επίδοση 9”25 και την 9η θέση στα 100μ στο Πανελλήνιο Κ18 με επίδοση 11”21 αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Προσηλωμένος στους στόχους του ξεκίνησε το 2023 με μια εξαιρετική παρουσία σε ημερίδες κλειστού στίβου κάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στα 60μ (7”20 ) όσο και στα 150μ (16”68). Προπονητές του είναι οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Ανδρακάκου Αγγελική και ο Φιλιππόπουλος Παναγιώτης.

■ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Είναι παιδί Ελλήνων ομογενών και διαμένει μόνιμα στη Νέα Υόρκη. Η αγάπη της οικογένειας για την ιδιαίτερη πατρίδα τους, γέννησε την επιθυμία ο Γιώργος να αγωνίζεται σε αγώνες που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα με τον Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο. Το 2022 ο Γιώργος κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 την πρώτη θέση στη δισκοβολία με επίδοση 46.50μ και την 3η θέση στη σφαιροβολία με επίδοση 13.70μ. Προπονητής του είναι Ελληνο-Αμερικανός πρώην αθλητής και κάτοχος του Πανελληνίου ρεκόρ στη σφαιροβολία, Νίκος Σκαρβέλης.

■ ΚΟΝΤΟΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ | Η Κορασίδα Μαργαρίτα Κοντοέ ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου. Ξεχώρισε από τις μικρές κατηγορίες στο άλμα εις μήκους και τα εμπόδια αλλά λόγω του σύνθετου ταλέντου της και της προσήλωσης της στον αθλητισμό τα τελευταία δύο χρόνια ασχολήθηκε με το απαιτητικό αγώνισμα του Επτάθλου. Συμμετείχε στο Πανελλήνιο Συνθέτων Κ18 όπου κατέκτησε την 2η θέση με 4663 βαθμούς αλλά και στην διεθνή διοργάνωση Ελλάδα- Κύπρος με τα χρώματα της Εθνικής όπου κατέκτησε πάλι τη 2η θέση με 4567 βαθμούς. Προπονητές της είναι η Ανδρακάκου Αγγελική και ο παλιός πρωταθλητής ύψους Φιλιππόπουλος Παναγιώτης.

■ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ | Αθλητής του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου ξεκίνησε ως αθλητής της καλαθοσφαίρισης αλλά τελικά τον κέρδισε ο Κλασικός Αθλητισμός. Την προηγούμενη χρονιά εκτός από τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου κατετάγη 2ος με επίδοση 1.94μ, συμμετείχε και στη Διεθνή Διοργάνωση Ελλάδα -Κύπρος με τα γαλανόλευκα χρώματα κατακτώντας την 3η θέση με επίδοση 1.96. Ο Γιώργος έχει ξεκινήσει φέτος τη χρονιά του με μια εξαιρετική παρουσία σε ημερίδα του κλειστού στίβου όπου κατέλαβε την 1η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ στο 2.06μ. Προπονητές του είναι ο παλιός πρωταθλητής ύψους Φιλιππόπουλος Παναγιώτης και η Ανδρακάκου Αγγελική.

■ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΣΣΗΣ | Ανήκει στον Σπαρτιατικό Γυμναστικό Σύλλογο και αποτελεί ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της χώρας στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. 2η θέση στον περσινό Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Έχει αναδειχθεί τρεις φορές Πρωταθλητής Ελλάδος, δύο φορές στα 10 km ανοιχτού στίβου και μια φορά στα 3 km στο Πανελλήνιο κλειστού στίβου. Έχει συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στίβου σε πανευρωπαϊκά, βαλκανικά και μεσογειακά πρωταθλήματα. Προπονείται με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Γερακό Παναγιώτη.

■ ΜΠΑΛΑΝ ΜΠΙΑΝΚΑ – ΜΑΡΙΑ | Ξεκίνησε το στίβο από πολύ μικρή ηλικία στην ομάδα του Σπαρτιατικού. Πραγματοποίησε σημαντικές επιδόσεις στα διασυλλογικά αλλά και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε με το έπταθλο όπου και πραγματοποίησε αξιόλογες εμφανίσεις. Οι φοιτιτικές της υποχρεώσεις, την περασμένη χρονιά την περιόρισαν να συμμετέχει στη Σφαίρα όπου και κατέλαβε την 6η θέση στο Πανελλήνιου Κλειστού με επίδοση 12.05μ στη Σφαιροβολία. Προπονείται με την Ανδρακάκου Αγγελική.

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΓΣ:

■ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ | Στα 46.76μ έριξε τη Σφύρα του και κατέλαβε την 1η θέση με τα χρώματα του Μεσσηνιακού ΓΣ στο κ16. Προπονήτριά του η Τσιάλα Παναγιώτα.

■ ΚΟΥΛΙΕΡΗΣ ΙΩΛ – ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | Ξεκίνησε το στίβο το 2018 με προπονητή τον Άρη Τριανταφυλλόπουλο. Είναι άλτης του μήκους και έχει ατομική επίδοση 6,18 μέτρα. 3ος νικητής στο μήκος στο κ16. Αυτή την στιγμή προπονείται με τον κάτοχο του Πανελληνίου Ρεκόρ στο μήκος Λούη Τσάτουμα ο οποίος και είναι και το πρότυπο του.

■ ΤΖΑΝΕΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ | 1η στον ακοντισμό κ16 με επίδοση 36.33μ. Αθλήτρια του Μεσσηνιακού ΓΣ και προπονήτριά της η Τσιάλα Παναγιώτα.

■ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | 2η θέση στον Κλασσικό Μαραθώνιο Αθήνας. Ανήκει στον Μεσσηνιακό γυμναστικό σύλλογο και η επίδοσή του ήταν 2 ώρες και 22 λεπτά.

■ ΤΣΟΥΜΠΑΝΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ | 2η στο ύψος με 1,55 στο κ16. Επιλέχθηκε από την Ακαδημία Στίβου του Μεσσηνιακού στο πλαίσιο ενός προγράμματος ανίχνευσης ταλέντων. Από τότε ασχολείται με το στίβο συμμετέχοντας σε προπονήσεις και αγώνες. Είναι μαθήτρια Γυμνασίου και το αγώνισμα που προπονείται είναι το άλμα σε ύψος. Καλύτερη της επίδοση είναι το άλμα της πάνω από το 1,66μ. Σαν πρότυπο αθλήτριας έχει την Angelina Topic

■ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Έκανε τα 5000μ. σε 15’37’’91 στο κ20 και κατέλαβε την 4η θέση. Αθλητής του Μεσσηνιακού ΓΣ.

■ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΝΑ | Μεσσηνιακός ΓΣ και προπονητής Καλυβιώτης Ιωάννης. Ήταν 7η στο κ20 και το ακόντιο της προσγειώθηκε στα 34.44μ.

 

ΓΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ:

■ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Προπονητής Κώστας Δρακόπουλος, 17 ετών, ατομική επίδοση 55,79. Αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας. 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ18, 8η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ20, 3η θέση στους Βαλκανικούς αγώνες κ18 στο Μαυροβούνιο, 22η θέση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες κ18 στην Ιερουσαλήμ.

■ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ | 3η στο κ18 στη σφυροβολία. Αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας και Προπονητής της ο Κώστας Δρακόπουλος, 16 ετών, ατομική επίδοση 60,08. 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ18. 2η θέση στους Βαλκανικούς αγώνες κ18 που έγιναν στο Μαυροβούνιο, 5η θέση στο Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας στη Σλοβακία, μέλος της εθνικής ομάδας τα 2 τελευταία χρόνια.

■ ΒΕΡΒΑΙΝΙΩΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ | 1η νικήτρια στη Σφυροβολία στο κ16 με επίδοση 49,68. Προπονητής: Κώστας Δρακόπουλος, 15 ετών, ατομική επίδοση 54,14. 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16 και 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ18. Αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας.

■ ΜΠΟΥΤΣΙΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | 1ος στα 3000μ στο κ16 με προπονητή τον Ζαρμπαλά Παναγιώτη και σύλλογο τον ΓΣ Αρκαδίας.

■ ΜΠΟΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ | Προπονητής Κώστας Δρακόπουλος, 15 ετών, ατομική επίδοση 37,08. 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ16. Αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας.

■ ΜΙΧΑΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ | Προπονητής Κώστας Δρακόπουλος, 16 ετών, ατομική επίδοση 39,73. 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κ18, 3η θέση στη διεθνή συνάντηση ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ. Αθλήτρια του ΓΣ Αρκαδίας.

■ ΣΟΥΓΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ. 7η θέση στη Σφαιροβολία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών. Αθλητής του ΓΣ Αρκαδίας.

 

ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ:

■ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ | Ποσειδών Λουτρακίου ο σύλλογος. 3η στο Ανδρών – Γυναικών στα 3000μ με Φυσικά Εμπόδια για την αθλήτρια του Κακκούρου Γιάννη.

■ ΔΑΝΗΛΑΤΟΥ ΦΑΙΔΡΑ | Ποσειδών Λουτρακίου. Στο κ23 ήταν 3η με 1’ 05’’ στα 400μ με Εμπόδια. Γυμνάζεται με τον Κακκούρο Ιωάννη.

■ ΚΩΤΣΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | Σφαιροβόλος του Ποσειδών Λουτρακίου, με 15.80μ επίδοση που του χάρισε την 4η θέση στο κ23.

■ ΤΣΙΑΤΗ ΜΕΛΙΝΑ | 6η στο κ18 με επίδοση 1.60μ στο άλμα σε ύψος. Αθλήτρια του Ποσειδών Λουτρακίου και του Δαμβουνέλη Ιωάννη.

■ ΜΕΙΚΤΗ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ200 |Ο Ποσειδών Λουτρακίου στο νέο αγώνισμα για τον στίβο η κατέλαβε την 1η θέση με επίδοση 1’44’’08 στον 3ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κ16. Η ομάδα αποτελείται από τους Αργύρη-Σπουρή Αικατερίνη, Μπουχούτσου Σουλτάνα-Τατιάνα, Μπρεζετός Γεώργιος, Παππάς Βλάσσης-Παναγιώτης.

 

 

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here