Η ιδιαίτερη στιγμή της Κυριακής για τον Γενικό Αρχηγό του «τριφυλλιού»

0
283

Ιδιαίτερα συγκινημένος φάνηκε να είναι ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος όταν έκανε την 4η αλλαγή στον αγώνα της ομάδας του με την Ένωση Λέρνας που έληξε με το νικηφόρο 2-0. Τα τελευταία 5 χρόνια ο κ. Σωτηρόπουλος έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες αλλαγές ποδοσφαιριστών ως Γενικός Αρχηγός της ομάδας του «τριφυλλιού, αλλά η τελευταία αποτέλεσε γι’ αυτόν είναι αλήθεια μια ιδιαίτερη στιγμή. Στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο 16χρονος γιος του Νίκος ο οποίος πριν από ένα μήνα περίπου ενσωματώθηκε στην ομάδα του Παναρκαδικού προερχόμενος από την Κ17 του Αστέρα Τρίπολης. Ακόμη ένα ταλαντούχο παιδί του Αρκαδικού ποδοσφαίρου το οποίο μεταξύ άλλων καλείται να πέσει στα «βαθιά» της Γ’ Εθνικής από πολύ νωρίς και να «κολυμπήσει» βοηθώντας και από την πλευρά του τον Αρκαδικό να πετύχει το στόχο του.

Αν και ο μικρός Σωτηρόπουλος μπήκε για λίγα λεπτά στο τέλος του νικηφόρου αγώνα με τη Λέρνα, η συγκίνηση για τον Γενικό Αρχηγό του Παναρκαδικού ήταν μεγάλη και έκδηλη. Όπως δήλωνε ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα αυτή την ημερομηνία (07/10/2018) δεν θα την ξεχάσει ποτέ, γιατί μ’ αυτή ταυτίστηκε η πρώτη συμμετοχή του γιού του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής φορώντας τη φανέλα του ιστορικού Παναρκαδικού.

Άλλωστε πολλοί φίλοι της ομάδας του Παναρκαδικού έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στο νεαρό ποδοσφαιριστή για το χθεσινό του «ντεμπούτο» στη Γ’ Εθνική αλλά και στον πατέρα του, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι νεαροί Τριπολιτσιώτες ποδοσφαιριστές (σ.σ. Μπαλάσης, Δαύρος και Σωτηρόπουλος κ.α.) προωθούνται στη μεγάλη ομάδα του Παναρκαδικού.

Εμείς ευχόμαστε στο νεαρό ποδοσφαιριστή Νίκο Σωτηρόπουλο καλή συνέχεια στην καριέρα του που ομολογουμένως ξεκινά πολύ νωρίς (στις 23 Νοεμβρίου κλείνει μόλις τα 16) και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στον πατέρα του ευχόμαστε να είναι καλά και να τον χαίρεται εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τέλος στους ανθρώπους του Παναρκαδικού και ιδιαίτερα στον προπονητή Αντώνη Μαυρέα που δείχνει έμπρακτα ότι εμπιστεύεται νεαρούς Αρκάδες ποδοσφαιριστές (του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια) ευχόμαστε να πετύχουν τους φετινούς τους στόχους και να κρατήσουν όσο ψηλότερα γίνεται τον Παναρκαδικό μας και την ιστορία του. Άλλωστε το αγωνιστικό «δείγμα» της εμφάνισης της ομάδας στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λέρνα, είναι ικανό να μας πείσει να παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον και στη συνέχεια την δύσκολη προσπάθεια των «πρασίνων» στη Γ’ Εθνική.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here