Η ΚΕΔ είδε πέναλτι στο χέρι του Κρέσπο, ο Καραντώνης και ο VAR όχι (+vid)

0
230
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάλυση του βίντεο προχώρησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μαρκ Κλάντενμπεργκ, συμπεριλήφθηκαν στο σχετικό βίντεο και οι επίμαχες φάσεις του 27’ στο χέρι του Κρέσπο σε προσπάθεια να γυρίσει τη μπάλα ο Λέο Τιλίκα και στο 45’+2’ όταν ο Ριέρα ανακόπηκε αντικανονικά από τον Κρέσπο στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ανάλυση που πραγματοποιήθηκε ο κ. Κλάντενμπεργκ έκρινε ότι υπάρχει παράβαση πέναλτι στο χέρι του Κρέσπο και επομένως λανθασμένα ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καραντώνης και ο VAR κ. Μανούχος δεν είδαν παράβαση στη συγκεκριμένη φάση.

Σε ότι αφορά τη φάση του 27ου λεπτού που θεωρείται λίγο πιο ξεκάθαρη, μπορεί ο διαιτητής να έχει κάνει τόσο λάθος μην έχοντας προσέξει τη φάση. Ο VAR που ελέγχει με ηρεμία τη φάση από 4-5 διαφορετικές κάμερες, πως μπορεί να αξιολογεί βάσει των κανονισμών διαιτησίας ότι δεν υπάρχει παράβαση και ότι το χέρι του Κρέσπο είναι ακούσιο…;

Την ίδια ώρα ο κ. Κλάντεμπεργκ έκρινε ότι στη φάση της ανακοπής με τα χέρια του Ριέρα από τον Κρέσπο, δεν υπάρχει παράβαση θεωρώντας ότι υπάρχει φυσιολογική επαφή μεταξύ δύο ποδοσφαιριστών που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Το σχετικό βίντεο με την ανάλυση των επίμαχων φάσεων έχει ως εξής:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here