Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας! (+φωτό, vid)

0
443

Το απόγευμα της Τετάρτης 06/02 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Αρκαδίας. Μια κλήρωση η οποία περιλάμβανε τις ομάδες της ΑΕΚ Τρίπολης, της Δόξας Μεγαλόπολης, του Λεωνιδίου και του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης ανέδειξε αντίπαλους την ομάδα του Λεωνιδίου με τη Δόξα Μεγαλόπολης και της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης παρουσία έδωσαν όλοι οι εκπρόσωποι των σωματείων που συμμετείχαν στην διαδικασία, έχοντας προκριθεί στους «4» της διοργάνωσης.

Παράλληλα παρουσία έδωσε μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Αρκαδίας μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος κ. Σταύρος Τσαγγούρης, καθώς και η Επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης αποτελούμενη από τους κ.κ. Κωνσταντίνο Ζιώτη, Σταύρο Γεωργόπουλο και Ιωάννη Πάπαλο. Αναφορικά με τη διαδικασία λοιπόν ο εκπρόσωπος του Λεωνιδίου ανέδειξε ως πρώτη ομάδα αυτή ΑΣ Λεωνιδίου, ενώ ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Λεωνιδίου ανέδειξε ως αντίπαλο του Λεωνιδίου τη Δόξα Μεγαλόπολης.

Αν και ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Τρίπολης και στενός συνεργάτης του Κώστα Καλογιαννίδη, κ. Δημήτρης Τσετσώνης δεν θέλησε να τραβήξει κάποιο μπαλάκι, η ομάδα του ευνοήθηκε σε θεωρητικό τουλάχιστον επίπεδο, καθώς έφερε απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» την ομάδα του Ολυμπιακού Λεωνιδίου.

 

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης…

Αναλυτικότερα λοιπόν τα ημιτελικά ζευγάρια όπως αναδείχθηκαν από την κλήρωση έχουν ως εξής:

1ο ΖΕΥΓΑΡΙ | Λεωνίδιο ΑΣ – Δόξα Μεγαλόπολης.

2ο ΖΕΥΓΑΡΙ | ΑΕΚ Τρίπολης – Ολυμπιακός Λεωνιδίου.

* Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης (Δ’ φάση), θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 27/02/2019 με «γηπεδούχους» Λεωνίδιο και ΑΕΚ Τρίπολης, ενώ οι επαναληπτικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο, 09/03/2019 στις αντίπαλες έδρες.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κλήρωση για το ποια ομάδα θα αποτελεί «γηπεδούχος» στον μεγάλο τελικό, κι αυτό προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα προηγούμενων ετών με παρεξηγήσεις συλλόγων για την επιλογή της εξέδρας που θα καθίσουν οι φίλαθλοι τους, καθώς και για κάποια άλλα τυπικά ζητήματα.

Αναλυτικότερα το ζευγάρι του τελικού προέκυψε ως εξής:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ | Νικητής 1ου ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ – Νικητής 2ου ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ.

 

Πιθανές ημερομηνίες του τελικού 10 ή 17 Απριλίου…

Αναφορικά με την ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Αρκαδίας, η ΕΠΣ Αρκαδίας επιθυμεί ο αγώνας να διεξαχθεί όπως συνηθίζεται στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Σκέψεις των ανθρώπων της Ένωσης είναι να οριστεί ο τελικός είτε την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, είτε την Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, κι αυτό γιατί μόνο εκείνες τις ημερομηνίες είναι διαθέσιμο το γήπεδο από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Σε περίπτωση αναβολής αγωνιστικών μέχρι τότε τα δεδομένα αλλάζουν κι γι’ αυτό το λόγο τη δεδομένη στιγμή δεν είναι δεδομένη ούτε η έδρα του τελικού, αλλά ούτε και η ημερομηνία διεξαγωγής του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here