Η «μάχη» της «ουράς» στον 7ο όμιλο δεν έχει ακόμη κριθεί

0
142

Μετά το ματς του Παναρκαδικού με την Κηφισιά αρκετοί σχολίαζαν τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο. Μάλιστα στο άκουσμα της επικράτησης του Ερμής Μελιγούς με 1-0 επί του Πανναυπλιακού, αρκετοί μιλούσαν για εξασφαλισμένο υποβιβασμό της ομάδας του Ναυπλίου και παραμονή στην κατηγορία του Ερμή, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Με αφορμή αυτό το συμπέρασμα θα αναφέρουμε ότι αν και με πολύ μεγάλη νίκη για τον Ερμή, η υπόθεση παραμονή δεν έχει ακόμη «κλειδώσει». Με έναν πρόχειρο υπολογισμό σε περίπτωση που Ερμής δεν καταφέρει στα εναπομείναντα ματς (με Κηφισιά εκτός, με Φοίνικα Νέας Επιδαύρου εντός και με Άρη Σκάλας εκτός) να κατακτήσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα (ή 3 βαθμούς), ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα σε ότι αφορά την παραμονή! Κατά συνέπεια μπορεί ο Πανναυπλιακός να βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση (λόγω και δύσκολου προγράμματος και ρεπό), αλλά ο Ερμή ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» την παραμονή του.

Οφείλουμε να σχολιάσουμε ότι ο Ερμής με την εμφάνιση τόσο στο ματς με Παναρκαδικό όσο και με τον Ναύπλιο 2017 μπορεί μέχρι το φινάλε να πετύχει ακόμη και δύο νίκες ή τουλάχιστον πάνω από τρεις βαθμούς, γεγονός που θα του επιτρέψει «κλείδωμα» της παραμονής στην κατηγορία.

Η ουσία είναι ότι τη δεδομένη στιγμή καμία από τις ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία οκτάδα της βαθμολογίας τρεις στροφές πριν το φινάλε στη Γ’ Εθνική, δεν έχει εξασφαλίσει παραμονή στην κατηγορία. Απλοί υπολογισμοί και με όλα τα απρόοπτα των τελευταίων αγωνιστικών από θεωρητικά αδιάφορες ομάδες αφήνουν «ανοιχτά» όλα τα ενδεχόμενο. Αυτό μας έχει δείξει η προϊστορία και στη Γ’ Εθνική. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντες για να έχουμε να λέμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here