Η μαντινάδα του Κωστή Παπαμαρκάκη στο Μανώλη Μανωλόπουλο! (+vid)

0
1277

Ο Κωστής Παπαμαρκάκης αποτελεί ένας σπουδαίος προπονητής ρίψεων που πραγματοποιεί αρκετά χρόνια τώρα ουσιαστική δουλειά στην Κρήτη, αναδεικνύοντας νέες «φουρνιές» σπουδαίων ριπτών! Ο ίδιος με τους αθλητές του τίμησαν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» και φέτος πραγματοποιώντας αρκετά ικανοποιητικές επιδόσεις.

Κατά την αποχώρηση από τους αγώνες ο κ. Παπαμαρκάκης πλησίασε τον παλιό προπονητή ρίψεων και οραματιστή του Φεστιβάλ Ρίψεων της Τρίπολης, έχοντας μια εγκάρδια συνομιλία! Ο Χανιώτης προπονητής δεν παρέλειψε ωστόσο να αφιερώσει μια μαντινάδα στον παλαίμαχο Εθνικό προπονητή ρίψεων η οποία είχε ως εξής: «Στα 90 πορπατείς, στα 100 θα φτάξεις και εις τα 120 ετότες θα γεράσεις!», για να κερδίσει το «πλατύ» χαμόγελο του ανθρώπου για τον οποίο η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί θεσμός χρόνια τώρα!

 

Παπαμαρκάκης: «Τιμώντας και αναγνωρίζοντας τον άνθρωπο-προπονητή Μανώλη Μανωλόπουλο»

Ο ικανότατος Χανιώτης προπονητής δεν παρέλειψε να καταγράψει τις σκέψεις του για τον Μανώλη Μανωλόπουλο και την παρουσία του όσο και των αθλητών του για ακόμη μία φορά στην Τρίπολη γράφοντας σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Τιμώντας και αναγνωρίζοντας τον άνθρωπο και προπονητή Μανώλη Μανωλόπουλο βρεθήκαμε χθες στην Τρίπολη όπως κάθε χρόνο με όλα τα παιδιά της ομάδας μας που είχαν τη δυνατότητα να είναι εκεί. Ο κ. Μάνος για μια ακόμα φορά μας καθήλωσε και μας συγκίνησε με την ανθρωπιά του και τον καλό του λόγο , εκτός από το μεγάλο προπονητικό έργο που έχει αφήσει στον Ελληνικό Στίβο πάντα ξεχώριζε σαν προπονητής για τον τρόπο που αντιμετώπιζε όλους τους αθλητές μετατρέποντας την ομάδα του κυριολεκτικά σε μια “οικογένεια “. Αποτελεί για μας ένα φωτεινό ΦΑΡΟ κι έναν άνθρωπο πρώτυπο …υποχρέωση και καθήκον να τον τιμούμε κάθε χρόνο με την παρουσία μας πρώτα ο Θεός!!!! Μ αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μας χθες του αφιερώσαμε και τη μαντινάδα :

ΣΤΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΠΟΡΠΑΤΕΙΣ …ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΘΑ ΦΤΑΞΕΙΣ …
ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΙΚΟΣΙ… ΕΤΟΤΕΣ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ !!!!

ο Θεός να σου χαρίζει υγεία κ. Μάνο και να μας αξιώνει ν’ ανταμώνουμε κάθε χρόνο στη Τρίπολη… Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!».

Κλείνοντας πάντως δεν μπορούμε ως «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» να αναφέρουμε ότι είναι τιμή για την Τρίπολη και το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» η δική σου παρουσία κόουτς, αλλά και των αθλητών σου κάθε χρόνο στους συγκεκριμένους αγώνες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here