Η νέα διοίκηση του Πολύβιου «τρέχει» τις εξελίξεις με «φόντο» μια ανταγωνιστική ομάδα!

0
200

Τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες 20-25 ημέρες στις τάξεις του Πολύβιου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και εντυπωσιακό. Πέρα από την εκλογή νέας διοίκησης για το σύλλογο της Μεγαλόπολης που ουσιαστικά αποτέλεσε την αρχή μιας σειράς από πολλές κινήσεις σε επίπεδο σχεδιασμού, ακολούθησε σειρά ανανεώσεων και σημαντικών μεταγραφών.

Φαίνεται ότι γίνεται μια ουσιαστική προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένεται ακόμη πιο ανταγωνιστική, συγκριτικά με τη σεζόν 2019-20, όπου και πάλι πραγματοποίησε αξιόλογη πορεία, αλλά λόγω κάποιων ατυχών αποτελεσμάτων δεν κινήθηκε στην πρώτη τετράδα. Η νέα διοίκηση αποτελείται από νέα πρόσωπα που δείχνουν να έχουν όρεξη και διάθεση να δημιουργήσουν και πάλι έναν ανταγωνιστικό Πολύβιο, αντάξιο των προηγούμενων ετών.

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου…

Πριν περίπου ένα μήνα (15/06/2020) κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών του συλλόγου εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο όπως προαναφέρθηκε αποτελείται από νέα πρόσωπα που θέλουν να πάνε τον Πολύβιο ένα σκαλί παραπάνω. Αναλυτικότερα το νέο ΔΣ του Πολύβιου αποτελείται από τα εξής πρόσωπα:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπάζιος Ιωάννης.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μιχαλακόπουλος Γεώργιος.
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σβερκούνος Αντώνιος.
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Στρατή Σοφία.
ΤΑΜΙΑΣ: Δημητρέλης Σταύρος.
ΜΕΛΗ: Γιαννακόπουλος Εμμανουήλ, Θεοδωροπούλου Αικατερίνη, Σπυρόπουλος Παναγιώτης, Τριαντάφυλλος Βασίλειος.

Σε ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από το σύλλογο τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα εξής: «Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί την απερχόμενη διοίκηση για την πολυετή προσφορά της στην ομάδα του Πολυβίου και γενικότερα στα αθλητικά δρώμενα της πόλης. Το απερχόμενο Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση υποσχόμενο ότι θα σταθεί αρωγός στο καινούριο ξεκίνημα.».

 

Στην τεχνική ηγεσία ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος…

Η πρώτη ουσιαστική κίνηση της νέας διοίκησης ήταν η συμφωνία με προπονητή που θα έτρεχε τις διαδικασίες στην ομάδα. Έτσι περί τα τέλη Ιουνίου επήλθε η συμφωνία με τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, ο οποίος είναι και ο νέος τεχνικός του Πολύβιου για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο Θεοδωρόπουλος αποτελεί ένα πρόσωπο που επί σειρά ετών αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πολύβιου από τις υποδομές μέχρι την ανδρική ομάδα, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στο σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση του Πολύβιου για αυτή τη συμφωνία είχε ως εξής: «Η διοίκηση του Πολύβιου Μεγαλόπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, γέννημα θρέμα του συλλόγου. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουμε θέσει από κοινού για την επόμενη σεζόν” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Μεγαλόπολης».

 

Σειρά ανανεώσεων από το περσινό ρόστερ…

Η διοίκηση του Πολύβιου φρόντισε να κινηθεί άμεσα σε σειρά ανανεώσεων στην ομάδα, προκειμένου να εξασφαλιστεί και τη νέα σεζόν ένας βασικός κορμός. Έτσι ο Πολύβιος τις τελευταίες ημέρες προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον 24χρονο guard Κωνσταντίνο Σιαμπάνη, με τον ικανότατο guard Ανδρέα Τρυφωνόπουλο, με τον «παλιό» playmaker της ομάδας Ηλία Ανδριόπουλο, με τον 24χρονο playmaker Γιώργο Θεοδωρόπουλο και τέλος την ανανέωση χθες με τον Χρήστο Αργυρόπουλο.

 

Επιστροφές «γνώριμων» στον Πολύβιο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι παίκτες του Πολύβιου τα προηγούμενα χρόνια που είτε την περασμένη σεζόν, είτε τις τελευταίες χρονιές απείχαν από τα παρκέ, αποφάσισαν μετά από σχετικές επαφές με τη διοίκηση του Πολύβιου να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Ο λόγος για τους small forward, Σπύρο Αλεβίζο και 4-5άρι Φίλιππο Παναγόπουλο, αλλά και του center Γιώργου Νάνου.

 

«Ηχηρές» μεταγραφές για τη νέα σεζόν…

Η διοίκηση του Πολύβιου δεν έμεινε στις παραπάνω κινήσεις, αλλά συνέχισε την ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές αντάξιες ομάδας που οργανώνει ομάδα για βλέψεις τίτλου! Έτσι τις τελευταίες ημέρες πλέον παίκτες του Πολύβιου θεωρούνται και επίσημα για την προσεχή σεζόν ο πρώην ικανότατος shooting guard της Καλαμάτας ΣΚ, Γιώργος Μαθιόπουλος, έμπειρος forward και πρώην παίκτης της Καλαμάτας ΣΚ, Σπύρος Γεωργανάς και ο έμπειρος center Δημήτρης Κουτίβας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Δίωνα Κυπαρισσίας.

Η νέα ομάδα του Πολύβιου διαθέτει ήδη έντεκα παίκτες και ένα ήδη ανταγωνιστικό ρόστερ, με το επόμενο διάστημα να μην αποκλείει καινούργιες κινήσεις του συλλόγου τόσο σε επίπεδο ανανεώσεων όσο και σε επίπεδο μεταγραφών! Το μόνο σίγουρο είναι ότι βάσει ονομάτων τη νέα σεζόν ο Πολύβιος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here