Η νέα εμφάνιση του ΑΟ Τεγέας «αφιερωμένη» σε όλα τα χωριά της Τεγέας! (+φωτό)

0
904

Η χρονιά ξεκινάει για την ομάδα του ΑΟ Τεγέας που για μια ακόμη σεζόν φρόντισαν να ετοιμάσουν τις νέες εμφανίσεις του συλλόγου. Φυσικά τα «κυρίαρχα» χρώματα δεν θα μπορούσαν να μην ήταν το πράσινο και το λευκό. Παρ’ όλα αυτά οι φετινές εμφανίσεις εντυπωσιάζουν και έρχονται για να στείλουν ένα ξεχωριστό μήνυμα. Ότι η ομάδα του ΑΟ Τεγέας εκπροσωπεί στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής ότι ένα χωριό ή μια συνοικία. Εκπροσωπεί συγκεκριμένα μια ολόκληρη περιοχή που αποτελείται από πολλά χωριά. Την ευρύτερη περιοχή του πρώην Δήμου Τεγέας!

Συγκεκριμένα οι φετινές εμφανίσεις του ΑΟ Τεγέας στην πλάτη έχουν αποτυπωμένα όλα τα χωριά της Τεγέας με την ομάδα να τα εκπροσωπεί στο χώρο του αθλητισμού! Στη νέα φανέλα θα είναι αποτυπωμένα τα χωριά: Αλέα, Βουνό, Γαρέα, Επισκοπή, Καμάρι, Κάνδαλος, Κερασίτσα, Λιθοβούνια, Μαγούλα, Μανθυρέα, Μαυρίκι, Ρίζες, Στάδιο, Στρίγκου, Τζίβα, Ψηλή Βρύση.

Μέχρι πριν κάποια χρόνια την περιοχή της Τεγέας εκπροσωπούσε και ένα μπασκετικός σύλλογος που δεν ήταν άλλος από την Ολυμπιάδα Τεγέας. Δυστυχώς το σωματείο εκείνο διαλύθηκε αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στο τοπικό μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή το «καμάρι» της Τεγέας σε χώρο του αθλητισμού δεν είναι πλέον άλλο από τον Αθλητικό Όμιλο Τεγέας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here