Η ξεχωριστή φιλανθρωπική δράση του Αστέρα Τρίπολης με τη συνδρομή του Δήμου Τρίπολης (+φωτό, vid)

0
68

Κοινή συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, σχετικά με την πολύ σημαντική πρωτοβουλία και φιλανθρωπική δράση που του Αρκαδικού συλλόγου με τη συνδρομή του Δήμου Τρίπολης και συγκεκριμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης και τη συνεισφορά του καταστήματος «ΜΑΡΚΕΤ ΚΟΛΛΙΑΣ», προσφέρει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη 100 δωροεπιταγές αγοράς τροφίμων αξίας 100 ευρώ για τις ημέρες του Πάσχα.

Αναμφίβολα μια σημαντική κίνηση του «κυανοκίτρινου» συλλόγου που για ακόμη μία φορά δείχνει έμπρακτα το κοινωνικό του «πρόσωπο», στηρίζοντας συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά στη σχετική ανάρτηση της η ΠΑΕ Αστέρας αναφορικά με τη συγκεκριμένη δράση, αναφέρει:

«Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Τρίπολης, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου και του Δημάρχου Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνου Τζιούμη, παρουσιάστηκε ακόμη μία ανθρωπιστική κίνηση του συλλόγου μας, ο οποίος εξακολουθεί να γίνεται αρωγός σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. 

Σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης και τη συνεισφορά του καταστήματος και χορηγού του συλλόγου μας “ΜΑΡΚΕΤ ΚΟΛΛΙΑΣ”, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προσφέρει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη 100 δωροεπιταγές αγοράς τροφίμων αξίας 100 ευρώ για τις ημέρες του Πάσχα. 

Για την ανθρωπιστική κίνηση μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ο κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης. Ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχαρίστησε τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τους ιδιοκτήτες, κ. Δημήτρη Μπάκο και κ. Γιάννη Καϋμανέκη για τη σπουδαία συνεισφορά τους στην τοπική κοινωνία, ενώ διευκρίνισε τον τρόπο με τον οποίο θα δοθούν οι δωροεπιταγές από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου προς τις ευάλωτες οικονομικά οικογένειες. 

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στην Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, στις κοινωνικές δράσεις του ΑΣΤΕΡΑ και στην προσφορά στην τοπική κοινωνία, κάτι που αποτελεί και το όραμα των ιδιοκτητών της ΠΑΕ, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο για τη συνεργασία.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here