Αποτελεί γεγονός ότι το Αρκαδικό βόλεϊ έχει προϊστορία και κατά εποχές είχαν αναδειχθεί αρκετά επιτυχημένες φουρνιές ομάδων που είχαν ξεχωρίσει και είχαν διακριθεί. Σίγουρα μπορεί το άθλημα στο Νομό μας να μην είχε ευτυχήσει να ζήσει συμμετοχές στις κορυφαίες Εθνικές κατηγορίες όπως έχει συμβεί στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά αρκετές ομάδες και αθλητές άφησαν τη δική τους εποχή μέσα από διακρίσεις και επιτυχίες.

Σήμερα το «Κόντρα Επίθεση» θα ανατρέξει κάπου στο 2003 και θα ξεσκονίσει από το αρχείο μία φωτογραφία κάπου στο 2003 όταν η γυναικεία ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού είχε συγκροτήσει μια αξιόλογη ομάδα, που συνδύαζε ταλέντο αλλά και εμπειρία.

Συγκεκριμένα εκείνη η ομάδα είχε στελεχωθεί από νεαρές αθλήτριες της κατηγορίας νεανίδων και κορασίδων οι οποίες πραγματικά είχαν πολύ ταλέντο και είχαν ξεχωρίσει σε αγωνιστικό επίπεδο. Αυτές οι αθλήτριες είχαν πλαισιωθεί από κάποιες μεγαλύτερες και πιο έμπειρες αθλήτριες δημιουργώντας μια ομάδα η οποία έπαιζε αρκετά καλό βόλεϊ. Ίσως αν οι συγκυρίες και οι καταστάσεις το επέτρεπαν ώστε εκείνο το σύνολο αθλητριών να έμενε στην ίδια ομάδα, να προπονείται μαζί στο σύνολό της για κάποιες συνεχόμενες χρονιές, θα μπορούσε να είχε πανηγυρίσει άνοδος σε Εθνική κατηγορία νωρίτερα απ’ ότι κατάφερε μερικά χρόνια αργότερα ο Αρκαδικός.

Κάποια κορίτσια από εκείνη την ομάδα συνεχίζουν μέχρι και σήμερα την αγωνιστική ενεργό δράση. Κάποια άλλα λίγα χρόνια αργότερα λόγω σπουδών οι επαγγελματικών υποχρεώσεων άφησαν την ενασχόλησή τους με το βόλεϊ, άλλες μετά από σπουδές επέστρεψαν και αγωνίστηκαν πάλι με την ομάδα του ΣΕΦΑ όταν αυτή αγωνιζόταν τις προηγούμενες χρονιές στην Β’ Εθνική. Σε κάθε περίπτωση πάντως ήταν μια ομάδα με πλούσιο ρόστερ και ικανές αθλήτριες κάποιες εκ των οποίων αν συνέχισαν θα μπορούσαν να παίξουν και σε υψηλότερο επίπεδο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here