Η παρουσίαση του βιβλίου «Πάμε…» για το άθλο του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλεϊ (+φωτό)

0
201

Το απόγευμα της Δευτέρας (16/01) στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Πάμε…», το οποίο αναφέρεται στον άθλο του Παναθηναϊκού του 1971 και την πορεία του μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Πρόκειται για μια εκδοτική προσπάθεια του Άρη Ξηντάρα, που έρχεται για να μεταφέρει ξεχωριστές αλλά και άγνωστες ιστορίες από εκείνη την επιτυχία των «πρασίνων».

Κεντρικό πρόσωπο στη σημερινή παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου αποτέλεσε ο μεγάλος Μίμης Δομάζος. Μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα στη χώρα μας που αποτέλεσε ένας εκ των συντελεστών εκείνης της σπουδαίας επιτυχίας. Νεότεροι και μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλου όχι μόνο του Παναθηναϊκού αλλά και του ποδοσφαίρου, έδωσαν παρουσία στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο συγγραφέας του βιβλίου κ. Άρης Ξηντάρας και φυσικά ο ίδιος ο Μίμης Δομάζος ο οποίος για ακόμη μία φορά καθήλωσε του κοινό με τις ξεχωριστές ποδοσφαιρικές ιστορίες εκεινής της εποχής και συγκεκριμένα της πορείας του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό του Γούμπλεϊ.

Στη συνέχεια το κοινό είχε την ευκαιρία να αποκτήσει το συγκεκριμένο βιβλίου με τίτλο «Πάμε…» με την ιδιόχειρη υπογραφή του Δομάζου. Φυσικά δεν έλλειψαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Οι διοργανωτές παράλληλα μέσω δωρεάν προσκλήσεων που μοιράστηκαν στο κοινό, αλλά και σχετικού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά τις προηγούμενες ημέρες, κληρώθηκαν αναμνηστικές φανέλες του Παναθηναϊκού τις οποίες και αυτές υπέγραψε ο σπουδαίος παλαίμαχος άσσος των Ελληνικών γηπέδων.

Στην εκδήλωση τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου όπως ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Δημήτρης Μποροβήλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Σταύρος Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας, κ. Γιώργος Τσούκας, καθώς και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αρκαδίας κ. Γιάννης Ηλιόπουλος.

Τέλος αναμνηστική πλακέτα απένειμαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Αρκαδίας «ΑΓΩ Ανάκτηση» στον Μίμη Δομάζο για την ανεκτίμητη προσφορά του στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here