Η παρουσία της ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά masters της ΣΤ’ Ένωσης

0
133

Με τρεις αθλητές του αγωνίστηκε ο όμιλος ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά masters της ΣΤ’ Ένωσης σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου. Στο συγκεκριμένο τουρνουά λαμβάνουν μέρος οι 8 καλύτεροι αθλητές της ΣΤ’ Ένωσης για την περασμένη χρονιά. Σε αυτούς για ακόμη μια χρονιά συμμετείχαν οι Λαμπροπούλου Σήλια, Βουδούρη Μιλένα και Παπανικολάου Έκτορας.

Οι αθλητές του ομίλου τένις σε ένα διήμερο αγωνιστικής δραστηριότητας με τους καλύτερους της ΣΤ’ Ένωσης αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΟΑ Πατρών και κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

Α) Λαμπροπούλου Σήλια: 3η θέση στην κατάταξη Masters και 3η θέση στην ενωσιακή βαθμολογία του 2019, στα κορίτσια 16 ετών.

Β) Βουδούρη Μιλένα: 5η θέση στην κατάταξη Masters και 6η θέση στην ενωσιακή βαθμολογία, στα κορίτσια 16 ετών.

Γ) Παπανικολάου Έκτορας: 4η θέση στην κατάταξη Masters και 5η θέση στην ενωσιακή βαθμολογία, στα αγόρια 16 ετών.

Σε ανακοίνωσή της η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πολλά συγχαρητήρια και στους τρεις αθλητές μας, που για μια ακόμη χρονιά μας κάνουν υπερήφανους, τόσο από την διοίκηση, όσο και από την προπονητική ομάδα του ομίλου. Θα θέλαμε επίσης να τους ευχηθούμε, την νέα χρονιά να έχουν υγεία και να αγωνίζονται με σθένος για ολοένα και μεγαλύτερες διακρίσεις, τόσο στους μαθητικούς, όσο και στους αθλητικούς στίβους.».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here