Η Προαγωνιστική του ΚΟΑΤ στους χειμερινούς αγώνες στην Πάτρα

0
499

Στους Χειμερινούς Περιφερειακούς Αγώνες 9, 10, 11 και 12 ετών θα συμμετάσχει το τμήμα της Προαγωνιστικής ομάδας του ΚΟΑΤ, το ενεργό αυτό κολυμβητικό Σαββατοκύριακο στην Πάτρα. Η αποστολή που μετακινείται με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, αποτελείται από τους Δουμάζου Αγάθη, Γιαννίκο Πάρη, Ζαχαροπούλου Μαρία, Καλόθεο Μάριο, Καλοπίση – Λόντου Μαρία, Καρζή Δέσποινα, Καρζή Χρήστο, Κορομηλά Αναστασία, Μεϊδάνη Ελπίδα, Νούτσο Ιωάννη, Παπαδάτο Ορέστη, Παπακώστα Χαράλαμπο, Τσάμη Ευγενία, Τσάμη Δημήτριο, Τσιάμα Θανάση και Χρυσό Γιώργο.

Η ομάδα της Προαγωνιστικής υποστηρίζεται από την αρχιπροπονήτρια κα Κωστούλα Οικονόμου και τον προπονητή κο Δημήτρη Πλιάκα. Το Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσωπούν η Έφορος Κολύμβησης κα Λούτου – Κορομηλά Ευγενία και η Βοηθός Εφόρου Προαγωνιστικής Ομάδας κα Νένα Γεωργοπούλου – Καρζή.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΚΟΑ Τρίπολης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Το ΔΣ εύχεται επιτυχίες στην ομάδα της Προαγωνιστικής και ευχαριστεί θερμά τους γονείς που υποστηρίζουν την αθλητική δραστηριότητα του ΚΟΑΤ.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here