Η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης μιλάει στο «Κ.Ε.» για την Σαββατιάτικη εκδήλωση (+ηχήτ)

0
609

Το Σάββατο 24/01 είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση του ΚΟΑ Τρίπολης αφιερωμένη στην συμπλήρωση 35 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Πρόκειται για μια εκδήλωση στην οποία θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και παράλληλα θα υπάρξουν τιμητικές βραβεύσεις, ενώ στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί η τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου από την οποία θα αναδειχθεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Με αφορμή τη Σαββατιάτικη εκδήλωση στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μίλησε η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης κα Χριστίνα Καλαθά. Η ίδια σχολίασε την ιδιαιτερότητα αυτής της εκδήλωσης στην οποία έχουν προσκληθεί όλοι οι προηγούμενοι Πρόεδροι του ΚΟΑ Τρίπολης.

Η κα Καλαθά μίλησε για τον προγραμματισμό και το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας από τη στιγμή που θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο, ενώ αναφέρθηκε μετά από σχετική ερώτηση και στο αν οι κολυμβητικοί σύλλογοι έχουν ενημέρωση για την έναρξη αλλά και την διάρκειά των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε η κα Χριστίνα Καλαθά στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης μπορείτε να ακούσετε στο παρακάτω απόσπασμα από το χρονικό σημείο 23’27’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here