Η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης μιλάει στο «Κ.Ε» για το 13ο Κύπελλο ΚΟΑΤ (+ηχήτ)

0
559

Στην αθλητική εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης είχε την ευκαιρία να μιλήσει η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης για την διοργάνωση του 13ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ το Σαββατοκύριακο 30/11 με 01/12 στο κλειστό κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Μια διοργάνωση η οποία αποτελεί θεσμό τα τελευταία χρόνια και πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία, αποτελώντας μια από τις σημαντικότερες κολυμβητικές διοργανώσεις στη Νότια Ελλάδα εκτός Αττικής.

Φέτος οι αγώνες θα φιλοξενήσουν περίπου 420 αθλητές και αθλήτριες από δεκάδες σωματεία αρκετών περιοχή της Νότιας Ελλάδας. Παράλληλα η φετινή διοργάνωση με την επωνυμία «35 χρόνια ΚΟΑΤ» έχει επετειακό χαρακτήρα με τη συμπλήρωση 35 χρόνων ιστορίας του Αρκαδικού Ομίλου.

Η κα Καλαθά αναφέρθηκε στη φετινή διοργάνωση τονίζοντας ότι είναι όλα έτοιμα για τους αγώνες. Αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή και το γεγονός ότι οι αγώνες είναι επίσημοι και συγκαταλέγεται στο καλαντάρι της ΚΟΕ, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των αγώνων το προσεχές διήμερο. Τέλος η Πρόεδρος του ΚΟΑ Τρίπολης αναφέρθηκε και στους φετινούς στόχους του Αρκαδικού ομίλου.

Μπορεί κανείς να ακούσει τα όσα δήλωσε η κα Χριστίνα Καλαθά στην εκπομπή «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» της Δημοτικής ραδιοφωνίας Τρίπολης, στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα από το χρονικό σημείο 05’20’’:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here