Η «πρώτη» του Μαντινειακού (+φωτό)

0
268

Την πρώτη προπόνηση πραγματοποίησε ο Μαντινειακός για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας. Μια χρονιά που για την ομάδα του Αγίου Βασιλείου θα είναι απαιτητική και δύσκολη. Μια χρονιά που ξεκινάει με στόχο την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία. Το απόγευμα της Δευτέρας 19/08 λοιπόν ο Μαντινειακός «έπιασε» δουλειά παρουσία νέων προσώπων στον τεχνικό επιτελείο. Ο Σπύρος Λαγός και ο Γιώργος Σπανάκης αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έπιασαν δουλειά με ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

Το μυαλό άλλωστε στις τάξεις των «κυανόλευκων» είναι το πώς θα καταφέρουν από κοινού να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και γι’ αυτό οι δηλώσεις που πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, δεν έγιναν καν σ’ αυτή την πρώτη ημέρα προετοιμασίας. Παρ’ όλα αυτά το κλίμα δείχνει οικογενειακό και όλοι έχουν διάθεση να δουλέψουν το επόμενο διάστημα για την επίτευξη του στόχου τη νέα χρονιά.

Το πρόγραμμα της ομάδας σ’ αυτή την πρώτη προπόνηση περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο και δρομικές ασκήσεις καθώς και ασκήσεις με μπάλα. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν ανακοινώσεις για νέα πρόσωπα. Τέλος χωρίς την παρουσία μέλους διοίκησης του Μαντινειακού ξεκίνησε η χρονιά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η «ψυχή» της ομάδας Νίκος Σιάννας δεν στηρίζει και φέτος ουσιαστικά την ομάδα. Κάθε άλλο μάλιστα που συνεχίζει σε δύσκολες εποχές να δηλώνει «παρών» στους «κυανοκίτρινους».

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here