Η σπουδαία εμφάνιση της Ζάβου στο φινάλε, «επικύρωσε» τη συνολική της παρουσία τη φετινή σεζόν!

0
287

Στο τελευταίο επίσημο ματς της χρονιάς για τη γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης στη φετινή Β’ Εθνική κατηγορία, η Χριστίνα Ζάβου εντυπωσίασε με την αγωνιστική της παρουσία (χωρίς βέβαια να αγνοηθεί η ουσιώδης συνεισφορά όλων των κοριτσιών της ομάδας). Συνέβαλλε τα μέγιστα στην εξασφάλιση της νίκης με 3-1 επί του Παμβοχαϊκού και την εξασφάλιση σε συνεργασία με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές της, της παραμονής στην κατηγορία.

Την περασμένη Κυριακή (13/04) η Ζάβου έδειξε την αγωνιστική της κλάση, με εντυπωσιακή παρουσία στην επίθεση με 15 πόντους και ποσοστό 54% (15/28), καθώς και 3 άσσους. Εξαιρετική στην άμυνα με πολλές καθοριστικές υποδοχές, ειδικά σε διαστήματα που ο αντίπαλος προσπαθούσε να αντιδράσει βγάζοντας πολύ καλές επιθέσεις, καθώς και στο μπλοκ με μεγάλη αποτελεσματικότητα με συναθλήτριες της δίπλα στο φιλέ και φυσικά ακόμη πέντε πόντους και με αυτό τον τρόπο.

Μια «γεμάτη» εμφάνιση για τη Χριστίνα Ζάβου που επικυρώνει στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου για ακόμη μία φορά, ότι η συνολική αγωνιστική παρουσία της με τα χρώματα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης τη φετινή σεζόν ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακή. Μια νεαρή αθλήτρια η οποία έχει όλα τα φόντα και τις προοπτικές να αγωνιστεί και σε υψηλότερο αγωνιστικό επίπεδο. Το αν και πότε μπορεί αυτό να συμβεί ή αν την δούμε και τη νέα χρονιά να πρωταγωνιστεί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και πάλι με τα χρώματα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα εξαρτηθεί από την ίδια.

Και φυσικά θα επαναλάβουμε ότι η Ζάβου δεν είναι η μόνη που αναδείχθηκε σε μια ταλαντούχα αθλήτρια μέσα από την ενασχόλησή της με το άθλημα τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν και άλλες κοπέλες, που πρωταγωνιστούν με τα χρώματα του ΑΣΠΕΤ, αποτελώντας το μέλλον του αθλήματος στην περιοχή μας.

Το μόνο σίγουρο ανεξαρτήτως αθλήματος, είναι ότι όταν γίνεται ουσιαστική δουλειά από τους συλλόγους στα τμήματα υποδομής και δίνεται έμφαση στην ανάδειξη νέων αθλητών/τριών οι οποίοι με τα χρόνια θα αποτελέσουν το μέλλον του αθλήματος στην περιοχή μας, τότε μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για εξίσου καλές ή καλύτερες μέρες στο βόλεϊ ειδικότερα και στον τοπικό αθλητισμό γενικότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here