Η συνάντηση δύο ηγετικών φυσιογνωμιών του Αρκαδικού και Μεσσηνιακού μπάσκετ

0
540

Έχουν περάσει κάποιες μέρες από τη στιγμή της παρουσίασης του βιβλίου του Σταύρου Κουκάκη «Το Ταξίδι των Αναμνήσεων» ωστόσο κάποιες συναντήσεις στη διάρκεια εκείνης της εκδήλωσης έχουν αποτυπωθεί στο φωτογραφικό φακό του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ».

Μία συνάντηση αποτέλεσε αυτή του Θοδωρή Τσουκαλά και Διονύση (Τζένιο) Γιαννακόπουλο. Δύο ηγετικές μπασκετικές φυσιογνωμίες των προηγούμενων δεκαετιών που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Ο πρώτος (στο κέντρο της φωτογραφίας) ως ψηλός και ο δεύτερος (δεξιά στη φωτογραφία) ως playmaker. Ο Θοδωρής Τσουκαλάς πέρα από την μεγάλη προπονητική παρουσία στο Αρκαδικό μπάσκετ, αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα ονόματα στο ρόστερ του Αρκαδικού των δεκαετιών του 80’-90’. Ο Διονύσης Γιαννακόπουλος αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία και ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές που ανέδειξε το Μεσσηνιακό μπάσκετ. Συνέδεσε το όνομά του με την ιστορική ομάδα του Ποσειδώνα Καλαμάτας.

Οι δύο «πρωταγωνιστές» μας αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Ποσειδώνα Καλαμάτας μαζί για κάποιες σεζόν από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 έως τις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Στη φωτογραφία οι Θοδωρής Τσουκαλάς και Διονύσης Γιαννακόπουλος παρέα με τον Β. Πολίτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here