Η συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Δρόμου Masters (+vid)

0
354

Το μεσημέρι του Σαββάτου (08/07) λίγες μόλις ώρες πριν την έναρξη του Πανελληνίου πρωταθλήματος ποδηλασίας Δρόμου Masters, με το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης (απόγευμα του Σαββάτου), πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Στη συνέντευξη Τύπου αρχικά μίλησε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Δήμο Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την οικονομική και όχι μόνο στήριξή τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση και εξέφρασε την επιθυμία να υπάρξει ανάλογη συνεργασία και στο μέλλον με ανάλογες διοργανώσεις.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρθηκε στην ανάλογη εξωστρεφής πολιτική της Δημοτικής Αρχής με τη φιλοξενία αθλητικών, πολιτιστικά και άλλων γεγονότων στην Αρκαδική πρωτεύουσα, με βασικό σκοπό οι συμμετέχοντες και επισκέπτες να γνωρίσουν τους ανθρώπους, τα αξιοθέατα, την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής, τα τοπικά προϊόντα και την τοπική κουζίνα, αποτελώντας έτσι πρεσβευτές σε όλη την Ελλάδα για την περιοχή. Ευχήθηκε παράλληλα καλή επιτυχία τόσο στη διοργάνωση αυτό το διήμερο, όσο και στους συμμετέχοντες αθλητές/τριες.

Τέλος η κα Νικολέτα Μάγκλαρη, εκπρόσωπος της διοργάνωσης αλλά και Πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Τρίπολης, αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα αυτής της διοργάνωσης στην οποία θα συμμετάσχουν περισσότερα από 38 ποδηλατικά σωματεία από όλη την Ελλάδα και περιοχές όπως η Χίος, η Λέσβος, η Ρόδος, η Κρήτη, τα Ιωάννινα, η Θεσσαλονική, κ.α. Μίλησε για την πολύ όμορφη διαδρομή μέσα στο πράσινο ειδικά για την διαδρομή της Κυριακής στο αγώνισμα της αντοχής. Ανέφερε ότι οι άνθρωποι του ΠΟ Τρίπολης είναι υπερήφανοι για την παρουσία των ομάδων και αθλητών στην Τρίπολη για τη συγκεκριμένη διοργάνωση και συμπλήρωσε ότι ο σύλλογος αγαπά την ποδηλασία και προσπαθεί να την διαδώσει στα παιδιά της περιοχής. Έκλεισε τον χαιρετισμό της ευχόμενη καλή επιτυχία στη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες χωρίς απρόοπτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here