Η συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» (+vid)

0
524

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης. Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας, καθώς επίσης και ο ιδρυτής και οραματιστής αυτών των αγώνων Μανώλης Μανωλόπουλος το όνομα του όποιου έχουν πάρει οι αγώνες.

Ο κ. Κώστας Βινατσέλας αναφέρθηκε στην προετοιμασία προκειμένου όλα να είναι έτοιμα το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του σταδίου στο ΔΑΚ Τρίπολης, με τους διοργανωτές να αναμένουμε τη συμμετοχή μεγάλη Ελλήνων πρωταθλητών και πρωταθλητριών στο χώρο των ρίψεων. Το αγωνιστικό επίπεδο άλλωστε στους συγκεκριμένους αγώνες είναι παραδοσιακά υψηλό κάτι που αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για μεγάλες επιδόσεις. Οι αθλητές και αθλήτριες που έρχονται επιδιώκουν μεγάλες επιδώσεις στην Τρίπολη εν’ όψει των μεγάλων φετινών τους στόχων ή κατά κύριο λόγο για την εξασφάλιση ορίων για μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου παράλληλα υπογράμμισε ότι η φετινοί αγώνες θα είναι αναβαθμισμένοι, καθώς αναμένεται να στηθεί κλωβός και στο κεντρικό γήπεδο, στον οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα δημοφιλή αγωνίσματα της Δισκοβολίας και Σφυροβολίας για τις μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες, ενώ κανονικά στο κεντρικό γήπεδο όπως και τις προηγούμενες χρονιές θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της Σφαιροβολίας και του Ακοντισμού.

Από την πλευρά του ο μεγάλος Έλληνας προπονητής Ρίψεων κ. Μανώλης Μανωλόπουλος πραγματοποίησε τη δική του αναδρομή στη διοργάνωση θυμίζοντας πώς καθιερώθηκαν αυτοί οι αγώνες ρίψεων. Παράλληλα κάλεσε το φίλαθλο κοινό να βρεθεί το Σάββατο στο ΔΑΚ Τρίπολης και να παρακολουθήσει αυτούς τους αγώνες, στηρίζοντας τους μεγάλους Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες.

Τέλος από την πλευρά τους μίλησε και ο προϊστάμενος των υπαλλήλων του ΔΑΚ Τρίπολης κ. Νικόλαος Καραδήμας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Τόνισε ότι οι υπάλληλοι του Αθλητικού Κέντρου είναι στη διάθεση της τοπικής ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και την προετοιμασία των εγκαταστάσεων για τους συγκεκριμένους αγώνες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here