Η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Λαγού για τη λειτουργικότητα και ασφάλεια του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών

0
58

Σε επίσημη τοποθέτησή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τη λειτουργικότητα και ασφάλεια του Δημοτικού γηπέδου Φιλικών, με αφορμή και το θέμα που συζητήθηκε με τη φθαρμένη εξέδρα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της περασμένης Τετάρτης.

Τα όσα ανέφερε ο κ. Λαγός έχουν χαρακτηριστικά ως εξής:

«ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΦΙΛΙΚΩΝ

Σε λίγες μέρες (28/4/2024) τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών.

Η Δημοτική αρχή του Κώστα Τζιούμη και το τμήμα Αθλητισμού εξελίσσουν μια σειρά εργασιών ώστε να είναι λειτουργικό και ασφαλές το γήπεδο για την νέα αγωνιστική περίοδο.

α) Εξειδικευμένο συνεργείο εξακρίβωσε επιφανειακό κάψιμο από τα καπνογόνα που έπεσαν σε αγώνα πρωταθλήματος σχολικών αγώνων. (Δεν θα χρειαστεί παρέμβαση τεχνικού.)

β) Με πρωτοβουλία μας συγκλήθηκε σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους για να αντιμετωπίσουμε θέματα μαθητικής αθλητικής βίας.

Πάρθηκαν αποφάσεις που είχαν στόχο την προσπάθεια αποφυγής επεισοδίων και την προστασία των παιδιών μας. (Παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή.)

γ) Άμεσα θα τοποθετηθούν δύο θερμοσίφωνες 120 lt έκαστος.

Μαζί με τους υπάρχοντες θα λύσουν οριστικά το θέμα του ζεστού νερού

δ) Είναι σε εξέλιξη μελέτη για να συντηρηθεί, μέσα στην παύση του πρωταθλήματος, ο συνθετικός χλοοτάπητας και να μπουν καινούργια δίχτυα εκτόνωσης πέριξ του γηπέδου.

ε) Τέλος έχει τελειώσει η μελέτη και τις επόμενες μέρες θα μπει τεχνίτης να αποκαταστήσει τις φθορές της μεσαίας εξέδρας.

Η Δημοτική αρχή εντός εύλογου χρόνου θα απομακρύνει αυτή την εξέδρα και θα την τοποθετήσει σε άλλο αθλητικό χώρο. Στη θέση της θα μπει καινούργια υπερυψωμένη εξέδρα για να έχουν οι φίλαθλοι καλύτερη οπτική επαφή στον αγωνιστικό χώρο. Η εξέδρα αυτή προϋπήρχε.

Έμπροσθεν τοποθετήθηκε περίφραξη το ύψος της οποίας καθορίζεται από την νομοθεσία , ώστε να αποτρέπει φιλάθλους να εισέλθουν στον αγωνιστικός χώρο.

Το γραφείο μου είναι ανοικτό και θα δοθεί ενημέρωση σε όλους όσους ενδιαφέρονται.

Συνεχίζουμε…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here