Θα μπορούσε να φιλοξενηθεί η Β’ φάση του Πρωταθλήματος Παίδων στην Τρίπολη;

0
178

Τις προηγούμενες ημέρες η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποίησε το πρόγραμμα της Β’ φάσης (προκριματικά) του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων και Κορασίδων. Σε ότι αφορά την Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων από τους τρεις προκριματικούς ομίλους, έχουν αποφασιστεί τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες μόνο για τους δύο ομίλους (ο Α’ όμιλος θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης και ο Γ’ όμιλος στο κλειστό γυμναστήριο Χαϊδαρίου).

Σε ότι αφορά τον Β’ όμιλο στον οποίο θα αγωνιστεί και η παιδική ομάδα του Συλλόγου Δρομέων, δεν θα μπορούσε ο συγκεκριμένος προκριματικός όμιλος να φιλοξενηθεί στην Αρκαδική πρωτεύουσα; Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που φιλοξενήθηκε στην Τρίπολη κάποια μπασκετική διοργάνωση.

Παράλληλα με το συγκεκριμένο θέμα σύμφωνα με αναφορές ανθρώπων του Συλλόγου Δρομέων μετά από ερώτημα για το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων στην Τρίπολη, έτυχαν της μάλλον αδιάφορης στάσης της Ένωσης. Έδειξε η Ένωση ουσιαστικό ενδιαφέρον να προωθήσει το αίτημα του Αρκαδικού συλλόγου για φιλοξενία των αγώνων στην Τρίπολη; Έστω σε ότι αφορά το διαδικαστικό κομμάτι με την υποβολή των σχετικών αιτημάτων προς ΕΟΚ ή Δήμο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here