Θλίψη στο Αρκαδικό μπάσκετ για την απώλεια του Πάνου Χαραλαμπόπουλου

0
453

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στο Αρκαδικό μπάσκετ το άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του μπασκετικού παράγοντα και ανθρώπου που υπηρέτησε το τοπικό μπάσκετ, Πάνου Χαραλαμπόπουλου. Ένας άνθρωπος που παράλληλα πρόσφερε ουσιαστικά και στην ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού. Η ομάδα του Αρκαδικού πενθεί την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου που αγάπησε το μπάσκετ και το σύλλογο.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένα μέλος της οικογένειας του Αρκαδικού. Ο ΠΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ… πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ της ομάδας μας και πάνω από όλα ΦΙΛΟΣ μας.

Πάντα χαμογελαστός και πάντα με διάθεση προσφοράς. Πανούλη, έφυγες νωρίς και θα μας λείψεις πολύ, αλλά εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα. Θερμά συλλυπητήρια από όλη την οικογένεια του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, στην μητέρα του και στα παιδιά του.».

Την ίδια ώρα συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ομάδα του Πάνα Κανδήλας στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Ένας υπέροχος άνθρωπος έφυγε. Ο Πάνος Χαραλαμπόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ. Για ένα χρόνο είχαμε την τιμή να υποστηρίζει την ομάδα μας λόγω της παρουσίας του γιου του Παύλου. Ο Πάνος αρωγός σε όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του Αρκαδικού μπάσκετ , μια μορφή που θα λείψει από το κλειστό της Τρίπολης. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.».

Το «Κ.Ε.» εκφράζει τα βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here