Θλίψη στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο για την απώλεια του Γεωργίου Κουρούσια

0
152

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο του Αρκαδικού ποδοσφαίρου η «απώλεια» του Γιώργου Κουρούσια. Του επί σειρά ετών μέλους της ΕΠΣ Αρκαδίας και ανθρώπου που υπηρέτησε κατά το παρελθόν το τοπικό ποδόσφαιρο.

Στο άκουσμα της θλιβερής αυτής είδησης η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας, συνεδρίασε εκτάκτως δια περιφοράς σήμερα (30/12), παίρνοντας μια σειρά από αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας, έχουν ως εξής:

«Στην Τρίπολη, σήμερα 30 Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα  17:00 συνεδρίασε εκτάκτως δια περιφοράς η Ε.Ε. της ΕΠΣ Αρκαδίας μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Γεωργίου Κουρούσια και σε κλίμα βαθύτατης οδύνης αποφάσισε τα εξής:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και την συμπαράσταση του στο βαρύ πένθος τους.
2. Σύσσωμη η Ε.Ε. να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος
3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος
4. Να κυματίζει μεσίστια η σημαία των γραφείων της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας μέχρι την ημέρα της εκφοράς του.
5. Να διατεθεί στη μνήμη του χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου
6. Να δοθεί το όνομα του εκλιπόντος στο Παιδικό Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.
7. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας , οι οποίο είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 5, 8 και 9 Ιανουαρίου 2022.
8. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here