Κάλεσμα σε ανοιχτή κρίσιμη Γενική Συνέλευση ο Παναρκαδικός

0
585

Σήμερα (05/09) το απόγευμα στις 19:30 έχει προγραμματιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναρκαδικού Ανοιχτή Γενική Συνέλευση της ομάδας με κάλεσμα εκτός από τα μέλη του συλλόγου και όλων των φίλων της ομάδας και όσων επιθυμούν να δώσουν παρουσία. Σκοπός προφανώς της συγκεκριμένης Γενικής Συνέλευσης είναι έστω και την ύστατη στιγμή οι «πράσινοι» να καταφέρουν να βρουν οικονομική λύση προκειμένου η ομάδα να καταφέρει να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Υπενθυμίζεται για ακόμη μια φορά ότι μετά την παρουσία του Παναρκαδικού στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ύστερα από την έγκριση της ΕΠΟ την περασμένη Δευτέρα 02/09 της κατανομής των ομάδων της κατηγορίας στους 8 ομίλους, το μπάτζετ των «πρασίνων» εκτοξεύεται επικίνδυνα καθώς θα κληθεί να αγωνιστεί με ομάδες της Βοιωτίας,, της Ανατολικής Αττικής, Ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκαννήσων.

Κι επειδή η Διοίκηση του Παναρκαδικού δεν διαθέτει το επιπλέον μπάτζετ για την κάλυψη των επιπλέων εξόδων εκφράζεται η αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το απόγευμα στο γήπεδο του Παναρκαδικού θα γίνει ενδεχομένως μια τελευταία προσπάθεια να εξευρεθεί λύση με ανοιχτό κάλεσμα προς όλους για την Ανοιχτή Γενική Συνέλευση. Αν δεν βρεθεί λύση όλα δείχνουν πως το ΔΣ θα επικυρώσει την απόφασή της για αποχώρηση από το προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here