Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο ΔΑΚ Τρίπολης για την παρουσίαση λειτουργίας απινιδωτή

0
278

Έγινε αναφορά τις προηγούμενες ώρες για την παρουσίαση που πραγματοποιούν το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης και η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, για τον τρόπο χρήσης και λειτουργίας απινιδωτή. Μια παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Τρίπολης και Ιατρό Καρδιολόγο κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη.

Σε νεότερη ανακοίνωση απευθύνεται κάλεσμα σε όλα τα αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο ΔΑΚ Τρίπολης και άνθρωποι που έχουν ενεργό ρόλο σε αθλητικά γεγονότα, να δώσουν παρουσία και να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη παρουσίαση της χρήσης απινιδωτή.

Αναλυτικά η νεότερη ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης θα προχωρήσουν στην παρουσίαση της χρήσης απινιδωτή στις ομάδες μπάσκετ της Τρίπολης, αλλά και σε όλους όσους έχουν ενεργό ρόλο σε έναν αγώνα (διαιτητές, κριτές, ιατροί αγώνων) την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Καλούνται να συμμετέχουν στην παρουσίαση και τα υπόλοιπα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο ΔΑΚ, όπως ο ΑΣΠΕΤ (βόλεϊ), η ΑΕΚ Τρίπολης (τένις) και ο ΓΣ Αρκαδίας (στίβος).

Την παρουσίαση λειτουργίας του απινιδωτή, θα κάνει ο Δήμαρχος Τρίπολης και Ιατρός-Καρδιολόγος στο επάγγελμα κ. Κώστας Τζιούμης. Επειδή τα θέματα υγείας είναι τα σημαντικότερα όλων, θα παρακαλούσαμε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, να δείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και να δώσουν το παρόν στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here