Και επίσημα αίθουσα Τύπου «Μπάμπης Σκορπίδας» (+φωτό)

0
195

Στην πρώτη ουσιαστικά συνέντευξη που «φιλοξένησε» για τη νέα χρονιά η αίθουσα Τύπου των εγκαταστάσεων του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Ηρακλή Μεταξά, πλέον ο χώρος διαθέτει και το νέο του όνομα που δεν είναι άλλο από αυτό του Μπάμπη Σκορπίδα.

Οι άνθρωποι φρόντισαν να έχουν μπει στην ώρα τους και οι σχετικές ταμπέλες της «Αίθουσας Τύπου Μπάμπης Σκορπίδας» στη μνήμη του Γενικού Αρχηγού της ομάδας που «έφυγε» από τη ζωή πριν λίγες ημέρες. Ο άνθρωπος που άφησε το δικό του ξεχωριστό στίγμα στον «κυανοκίτρινο» σύλλογο, συνεχίζει να αποτελεί μέρος αυτής της οικογένειάς, μέσα από τη λαμπρή ιστορία που συνεχίζει να «χαράζει» ο Αρκαδικός σύλλογος.

Όπως τονίστηκε και στο σχετικό ρεπορτάζ της επίσημης παρουσίασης του νέου προπονητή της ομάδας κ. Ηρακλή Μεταξά, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε την παρουσίαση με αναφορά στο πρόσωπο του Μπάμπη Σκορπίδα, αναφερόμενος στην ονοματοδοσία της αίθουσας Τύπου, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here