«Κακόγουστο Ανέκδοτο» έχει καταντήσει το γήπεδο Τεγέας!

0
1488
Γήπεδο Τεγέας (2018).

Η αλήθεια είναι ότι ένα από τα δημοφιλέστερα «μαύρα ανέκδοτα» των τελευταίων ετών στο χώρο του τοπικού αθλητισμού αποτέλεσε το γήπεδο της Τεγέας. Ένα έργο «πολυδιαφημισμένο» με την αρνητική έννοια, καθώς πολλοί τοπικοί άρχοντες το επικαλέστηκαν για να πείσουν τους ψηφοφόρους τους και τους πολίτες ότι συμβάλουν μέσα από σχετικές παρεμβάσεις στην «τόνωση» και ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού, αλλά κανένας τους μέχρι σήμερα δεν το έχει παραδώσει στις υπηρεσίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής.

Σίγουρα κάποιοι ασχολήθηκαν στο να υλοποιηθεί μετά από πολλά εμπόδια και πολλά χρόνια αιτημάτων συλλόγων και ανθρώπων του ποδοσφαίρου η ανακατασκευή του γηπέδου της Τεγέας. Φτάνουμε στο Φθινόπωρο του 2018 το γήπεδο ολοκληρώνεται πάνω-κάτω στο 80% με την τοποθέτηση του πλαστικού χλοοτάπητα, αλλά εκκρεμότητες όπως τα αποδυτήρια, οι τουαλέτες και χώρος για το φίλαθλο κοινό (εξέδρα κοινώς…) να μένουν «ανοιχτές».

Δεν είναι δυνατόν να ακούμε τόσες πολλές κουβέντες για υλοποίηση του γηπέδου της Τεγέας και εδώ και 15 μήνες να μην έχει γίνει το παραμικρό από το υπολειπόμενο 20% για να παραδοθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτό το αθλητικό έργο υποδομής!

Έλεος πραγματικά με αυτή την ιστορία της ολοκλήρωσης του γηπέδου Τεγέας! Είναι απαράδεκτο να μιλάμε για ένα έργο που έχει ολοκληρωθεί στο 80% και 15 μήνες μετά να μην έχει παραδοθεί στους συλλόγους και στους αθλητές της περιοχής! Αυτό ο κόσμος το χαρακτηρίζει ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! Οι μήνες περνούν και ο πλαστικός χλοοτάπητας με το χρόνο και τα καιρικά φαινόμενα φθείρεται σιγά-σιγά λόγω εγκατάλειψης του έργου και παντελούς αδιαφορίας χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη ούτε μια φορά!

Αντιληφθείτε το λίγο… 15 μήνες το γήπεδο έχει έτοιμο αγωνιστικό χώρο, πάγκους και περίφραξη αλλά λείπουν επί της ουσίας τα αποδυτήρια, οι τουαλέτες και μια μικρή εξέδρα που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των φιλάθλων που θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. 15 μήνες! Κι αντί να παρθούν αποφάσεις ώστε να κλείσουν οι όποιες μικρές εκκρεμότητες (γιατί είναι κρίμα ένα σχεδόν έτοιμο γήπεδο να μην παραδοθεί προς χρήση), ακόμη και σήμερα διανύοντας τον δεύτερο μήνα του 2020 να μην γνωρίζουμε ακόμη πότε επιτέλους αυτή η αθλητική εγκατάσταση θα παραδοθεί στους συλλόγους προς χρήση!

Για να είμαστε τέλος ξεκάθαροι καλό θα ήταν όποιος ανοίξει κουβέντα για το έργο του γηπέδου της Τεγέας και τις παρεμβάσεις ολοκλήρωσής και παράδοσής του, να έχει πρώτα τελεσίδικες αποφάσεις στα χέρια του. Διαφορετικά θα εκτεθεί, σε όλους αυτούς που έχουν «κουραστεί» να παρακαλούν για παράδοση του γηπέδου, στο «τραγικό» σε επίπεδο αθλητικών υποδομών τοπικό ποδόσφαιρο! Οτιδήποτε άλλο μετά από 15 μήνες απραξίας και αδιαφορίας μόνο «κουβέντες του αέρα» είναι.

Η «ιστορία» με την παράδοση και ολοκλήρωση του έργου της Τεγέας απλά έχει κυριολεκτικά «κουράσει»!

Υ.Γ.
Καλοδεχούμενα τα σχόλια και οι απόψεις σας κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο σε κόσμιο ύφος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here