Καμία ακόμη επίσημη… εξέλιξη στον Παναρκαδικό

0
361

Αν και βρισκόμαστε πλέον περί τα μέσα Ιουλίου και από τη στιγμή που διεξήχθη η τελευταία αποτυχημένη Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού, έχει ήδη μεσολαβήσει σχεδόν ένας μήνας, καμία επίσημη εξέλιξη δεν υπάρχει ακόμη για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Σε ανεπίσημο και παρασκηνιακό επίπεδο τις τελευταίες ημέρες φαίνεται ότι μέλη του συλλόγου πραγματοποιούν κατ’ ιδίαν συζητήσεις εξετάζοντας τις επόμενες κινήσεις τους. Τους τελευταίους δύο μήνες αποτελεί γεγονός ότι κάποια ονόματα «φωτογραφίζονται» ως υποψήφια να αναλάβουν διοικητικά πόστα στον Παναρκαδικό τη νέα σεζόν. Κι αυτό γιατί σε ανεπίσημο επίπεδο φαίνεται να εξέφρασαν ενδιαφέρον για να μπουν πιο ενεργά στην ομάδα. Πάντως μέχρι σήμερα καμία επίσημα θέση για να έχει παρθεί από τα συγκεκριμένα πρόσωπα, αν και έχουν εθεάθη το τελευταίο διάστημα πολλές φορές μαζί ακόμη και μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως κατ’ ιδίαν συζητήσεις που αφορούν την ομάδα του Παναρκαδικού και το τι μέλει γενέσθαι με το χρόνο να περνάει, πραγματοποιούνται και από άλλα μέλη του συλλόγου τα οποία κατά τις τελευταίες και άκαρπες Γενικές Συνελεύσεις δεν εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ του συλλόγου.

Για την ώρα ότι κινείται περιορίζεται σε επίπεδο συζητήσεων, ίσως και κάποιων επαφών και όχι σε επίπεδο ανακοινώσεων που η αλήθεια είναι ότι αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο χρόνος όπως προαναφέρθηκε παραπάνω, περνά και εξελίξεις επί της ουσίας δεν υπάρχουν. Μέχρι τις 08/07 μέχρι τις προηγούμενες ημέρες έπρεπε να δηλώσουν οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μέχρι τις 06/07 θα έπρεπε να έχει δηλωθεί η ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία της επόμενης σεζόν. Μεταγραφικά μπορεί οι προθεσμίες αποδεσμεύσεων και μεταγραφών να έχουν παραταθεί σημαντικά, αλλά όπως και να έχει στο «τριφύλλι» πρέπει το συντομότερο να υπάρξουν εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here