Καστραντάς: «Η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου!»

0
67

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Αρκάς πρωταθλητής μας Χάρης Καστραντάς συνεχίζοντας τους αγώνες στο εξωτερικό στη μεγάλη «προσπάθεια» που έχει ξεκινήσει ουσιαστικά εδώ και λίγο καιρό για την διεκδίκηση πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, κατάφερε να πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στο Γύρο του Λανγκάουι. Μάλιστα στο 7ο ΕΤΑΠ με εξαιρετική παρουσία κατέκτησε την 2η θέση!

Ο Αρκάς ποδηλάτης σε σύντομη δήλωσή του στο «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» τόνισε αναφορικά με την επιτυχία του την περασμένη Παρασκευή στη Μαλαισία: «Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας μου δεδομένου του επιπέδου του αγώνα καθώς είναι θα λέγαμε ο γύρος Γαλλίας της Ασίας, ο ιστορικοτερος και μεγαλύτερος γύρος. Συμμετέχουν επαγγελματίες από όλες τις ηπείρους και αυτό το κάνει ακόμα μεγαλύτερο! Ως αθλητής πλέον αισθάνομαι σε άλλο επίπεδο έπειτα απ’ αυτή τη δεύτερη θέση που στην καρδιά μου είναι σαν πρώτη με τον τρόπο που ήρθε.»

Με λίγα λόγια τέτοιες εμφανίσεις και πλασαρίσματα σε τριάδες ΕΤΑΠ αποφέρουν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ δίνουν μεγάλη ώθηση στον ίδιο τον Τριπολίτη ποδηλάτη για να συνεχίσει ανάλογα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Κλείνοντας αναφέρουμε ότι επόμενος αγώνας του Χάρη Καστραντά είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 17-19 Απριλίου 2019 στη Μαλαισία, με τον αγώνα Tour de iscandar johor.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here