Καταγγελία από τον Δίωνα ο λόγος της αναβολής των αγώνων παραμονής της Γ’ Εθνικής, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»…;

0
1141

Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί με αφορμή την αναβολή επ’ αόριστον των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, Δίων Κυπαρισσίας – Ήφαιστος/Αχιλλέας και Γλαύκος – Σύλλογος Δρομέων. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ, υπάρχει καταγγελία η οποία διερευνάται από τα αρμόδια όργανα της ΕΟΚ.

Σύμφωνα με σημερινό (08/04) ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και του συναδέλφου Παναγιώτη Αντωνόπουλου, υπάρχει η πληροφόρηση από το Αχαϊκό Μέσο Ενημέρωσης, ότι η καταγγελία που έχει φτάσει στα στελέχη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, προέρχεται από τους ανθρώπους της ομάδας της Κυπαρισσίας, με το χαρακτηριστικό απόσπασμα να αναφέρει: «Παραμονές της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ μπήκε «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα! Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε από την πλευρά του Δίωνα Κυπαρισσίας καταγγελία για το παιχνίδι Γλαύκος-ΣΔΥ Τρίπολης. Αυτόματα στην ΕΟΚ αποφάσισαν να αναβάλλουν τόσο τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όσο και το παιχνίδι Δίων ο Κυπαρισσεύς-Ήφαιστος Αχιλλέας, αφού από αυτά θα ξεχωρίσουν οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν στο τοπικό πρωτάθλημα.»

Ολόκληρο το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» μπορεί κανείς να διαβάσει ΕΔΩ.

 

Εν αναμονή εξελίξεων τις επόμενες ημέρες…

Πέρα από το ρεπορτάζ της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση που να κάνει γνωστή την πλευρά από την οποία προήλθε η συγκεκριμένη καταγγελία. Μέχρι στιγμής πάντως από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ή από τη Μεσσηνιακή ομάδα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει για το συγκεκριμένο θέμα ούτε από τις υπόλοιπες ομάδες των αναβληθέντων αναμετρήσεων.

Μοναδική επίσημη τοποθέτηση από την ομάδα του Δίωνα, αποτελεί μια χθεσινή ανακοίνωση λίγο μετά την γνωστοποίηση της αναβολής των αγώνων από τον ΕΟΚ, η οποία ανέφερε: «Να σας ενημερώσουμε ότι ο προγραμματισμένος αγώνας την Κυριακή 10 Απριλίου με τον Ήφαιστο ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ!!! Θ ακολουθήσει ενημέρωση!!!!».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα αυτό και προφανώς ανακοινώσεις από πλευράς Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και για το θέμα της καταγγελίας, που δεν γνωρίζουμε επίσημα τι αφορά, ποιους καταγγέλλει και από προέρχεται, καθώς και για την τύχη των δύο αναμετρήσεων οι οποίες θα κρίνουν την ομάδα που θα παραμείνει στη Γ’ Εθνική, καθώς και αυτές που θα υποβιβαστούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here